Αφγανιστάν: Σεισμός 5,3 Ρίχτερ έφερε νεκρούς και τραυματίες
Ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,3 βαθμών, σύμφωνα με το αμερικανικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο (USGS), το οποίο είχε αρχικά κάνει λόγο για έναν σεισμό 5,6 βαθμών.
Μια σεισμική δόνηση στοίχισε σήμερα τη ζωή σε τουλάχιστον 12 ανθρώπους, στο δυτικό τμήμα του Αφγανιστάν, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
Τα θύματα σκοτώθηκαν όταν κατέρρευσαν τα σπίτια τους στην περιοχή Κάντις, στην επαρχία Μπαντγκίς, ανέφερε ο κυβερνήτης της Μοχάμεντ Σάλεχ Πουρντέλ, στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,3 βαθμών, σύμφωνα με το αμερικανικό Σεισμολογικό Ινστιτούτο (USGS), το οποίο είχε αρχικά κάνει λόγο για έναν σεισμό 5,6 βαθμών.
«Υπάρχουν επίσης τραυματίες από τον σεισμό», διευκρίνισε ο Αφγανός αξιωματούχος, επισημαίνοντας πως γυναίκες και παιδιά βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να πλένετε τα αυγά του εμπορίου
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
H γιορτή του Δεκαπενταύγουστου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ελεκίστρας ΦΩΤΟ
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
Στην Πάτρα ο «Υπηρέτης δύο αφεντάδων»
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
