Αφροδίτη Σκαφίδα: Ο Πύρρος κοιτούσε και ξανακοιτούσε το τεστ εγκυμοσύνης, έβαζε τα γυαλιά του και το ξανακοιτούσε

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Αφροδίτη Σκαφίδα, την Κυριακή (12.05.2024), στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου».

Αφροδίτη Σκαφίδα: Ο Πύρρος κοιτούσε και ξανακοιτούσε το τεστ εγκυμοσύνης, έβαζε τα γυαλιά του και το ξανακοιτούσε

«Είχε πολλή πλάκα όλο αυτό» εξομολογήθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Αφροδίτη Σκαφίδα, την Κυριακή (12.05.2024), στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου όπου και μίλησε για τον σύζυγό της, Πύρρο Δήμα αλλά και τον ερχομό του παιδιού τους.

 

«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, ο πρώτος που το μοιράστηκα ήταν ο άντρας μου. Στην αρχή δεν ήταν σίγουρος αν ήταν σωστό το τεστ. Κοιτούσε και ξανακοιτούσε, έβαζε τα γυαλιά του και το ξανακοιτούσε. Είχε πολλή πλάκα όλο αυτό.

Μετά εντάξει, το συνειδητοποίησε, κάναμε μια συζήτηση και με ρώτησε αν πραγματικά το θέλω. Όταν του είπα πως πράγματι το θέλω, μου είπε ότι θα με στηρίξει» εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor.

 

«Τη μέρα που γνωριστήκαμε με τον Πύρρο, έχασε τη μητέρα του. Ήταν το πρώτο μας ραντεβού, και ήμουν με έναν άνθρωπο που έκλαιγε στο πρώτο ραντεβού. Δεν ήξερα τι να κάνω. Μετά από αυτό τον στήριξα και ο άνθρωπος αυτός παρέμεινε στη ζωή μου».

«Όταν πρωτογνωριστήκαμε, κάναμε μια συζήτηση και με ρώτησε αν θέλω παιδιά. Εκείνος μου είπε ότι έχει ήδη τέσσερα, και δε θέλει άλλα παιδιά. Εγώ του είπα ότι δεν το έχω ζήσει αυτό, και θα ήθελα κάποια στιγμή στη ζωή μου να το ζήσω. Ήμουν κάθετη σε αυτό και ήμουν κάθετη γιατί ήθελα να το ζήσω μαζί του, μου έβγαζε ασφάλεια, εμπιστοσύνη, και ξέροντας ότι έχει μεγαλώσει τέσσερα παιδιά γνώριζα ότι θα είναι εκπληκτικός πατέρας».

Τέλος, όσον αφορά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην περίοδο της εγκυμοσύνη, η Αφροδίτη Σκαφίδα δήλωσε τα εξής στην εκπομπή του ΑΝΤ1: «Ήμουν στην πρώτη εβδομάδα του ένατου μήνα και λόγω προεκλαμψίας έπρεπε το παιδί να βγει. Έκατσα 12 ώρες με φυσικούς πόνους περιμένοντας το παιδί να βγει, είχε λάθος θέση όμως και τελικά πήγαμε με καισαρική.

Είχα αρχίσει να κλαίω πριν την πάρω στην αγκαλιά μου, με το που άκουσα το κλάμα της, άρχισα κι εγώ να κλαίω».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ