Αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα βρουν τον έρωτα μέσα στον Ιούλιο

Τα ζώδια αυτά θα είναι τυχερά στα αισθηματικά τους.

zeugari

Στη διάρκεια του μήνα που μόλις ξεκίνησε, υπάρχουν ορισμένα ζώδια, τα οποία θα είναι σαφώς πιο ευνοημένα όσον αφορά στα ερωτικά τους.

Ο Άρης που είναι πλανήτης της δράσης, της διεκδίκησης και της σεξουαλικότητας μπαίνει ζώδιο της Παρθένου στις 10 Ιουλίου και θα παραμείνει έως τις 27 Αυγούστου. Παράλληλα, η Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα σε ορθή πορεία μέχρι τις 22 Ιουλίου και στη συνέχεια θα μπει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.

Τα ζώδια λοιπόν που θα είναι τυχερά στα αισθηματικά τους και θα έχουν μεγάλες πιθανότητες να βρουν τον έρωτα είναι πέντε στο σύνολο. Αυτά είναι ο Δίδυμος, ο Καρκίνος, ο Λέων, ο Παρθένος και ο Αιγόκερως.

Δίδυμος

Στις 17 Ιουλίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου που είναι εξαιρετικά βοηθητική για τα ερωτικά σας. Για κάποιους από σας μπορεί να προκύψει τώρα και μια ενδιαφέρουσα ερωτική συνάντηση. Ωστόσο, η ανάδρομη Αφροδίτη ανάδρομη μετά τις 23 Ιουλίου σαμποτάρει με έναν τρόπο την κατάσταση. Θέλει λίγο προσοχή.

Καρκίνος

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι γεμάτος όμορφες στιγμές, έρωτα και πάθος. Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη και θα είστε πιο κοινωνικοί. Θα έχετε προσκλήσεις από φίλους και συναδέλφους για κάποιες εκδηλώσεις και εκεί έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο που θα σας τραβήξει την προσοχή. Δώστε του μια ευκαιρία.

Λέων

Τα γενέθλια σας φέτος ξεκινούν στις 23 Ιουλίου κι η επιστροφή του κυβερνήτη σας Ήλιου στο ζώδιο σας σάς αναζωογονεί. Θα προκύψουν επιστροφές από το παρελθόν σε ερωτικό επίπεδο που μπορεί να σας προβληματίσουν και να σας βάλουν σε πειρασμό. Η απόφαση είναι δική σας αν θα ενδώσετε σε μια επανασύνδεση.

Παρθένος

Στις 23 Ιουλίου η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι τα ερωτικά σας θα σας απασχολήσουν πολύ και κάποιοι θα εστιάσετε πολύ σε μια σχέση του παρελθόντος που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε. Θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε πισωγύρισμα και να επικοινωνήσετε με έναν πρώην σύντροφο. Και αυτό είναι ένα ρίσκο…

Αιγόκερως

Ο Ιούλιος έχει πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες στα ερωτικά σας. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 17 Ιουλίου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στα συναισθηματικά σας και ένα νέο πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει.

 

Πηγή: bovary.gr