Αυτή είναι η επόμενη ομάδα του Πέλκα
Φενέρμπαχτσε και Χαλ έφτασαν σε συμφωνία για τον δανεισμό του Δημήτρη Πέλκα στον αγγλικό σύλλογο
Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων και διαρκείς διαπραγματεύσεις, Φενέρμπαχτσε και Χαλ έφτασαν σε συμφωνία για τον Eλληνα παίκτη.
Όπως αποκαλύπτουν οι Τούρκοι, η Χαλ κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» από τη Φενέρ, με τον 28χρονο πρώην μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να καταλήγει στους Άγγλους με τη μορφή δανεισμού.
Αρχικά, οι δυο πλευρές συζητούσαν για μεταγραφή, αλλά τελικά, αποφασίστηκε να προχωρήσουν το deal με την προσωρινή μετακόμιση του Πέλκα στο Νησί.
Εδώ και καιρό, το μέλλον του 28χρονου παίκτη στο τουρκικό πρωτάθλημα, έμοιαζε κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Ο Έλληνας άσος δε βρισκόταν στα πλάνα του Ζεσούς για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τη Φενέρ να μην τον συμπεριλαμβάνει ούτε στην ευρωπαϊκή λίστα. Ο Πέλκας αναζητούσε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και όπως φαίνεται, ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στην Championship.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μαγική Εθνική γυναικών: 3-0 τη Γαλλία και πρόκριση στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού
Sony και Warner κατά Anthropic: «Η μεγαλύτερη κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας στην ιστορία»
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
Νεπάλ: Ξεκίνησαν προσωρινές ταφές μη ταυτοποιημένων θυμάτων από τις πλημμύρες
Το μυστικό που κρύβουν NETFLIX, Prime, Apple TV και Disney για το 4K που πληρώνετε
