Αυτή είναι η εταιρεία που ενδιαφέρεται για τον Παναιγιάλειο
Η Γενική Συνέλευση του Παναιγιαλείου είναι προγραμματισμένη για αύριο και από την Πέμπτη θα τρέξουν οι εξελίξεις
Νέος επιχειρηματίας μπαίνει στον Παναιγιάλειο! Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η εταιρεία OCEAN BLUE – IMEX αναμένεται να εμπλακεί διοικητικά με την αιγιώτικη ομάδα! Η εταιρεία ασχολείται με την εμπορία μπαταριών και ειδών υγιεινής, έχει έδρα την Αθήνα και ιδιοκτήτης της είναι ο Κώστας Τσιγκρής, ο οποίος κατάγεται από το Αίγιο.
Ο ίδιος είναι φίλαθλος της ομάδας και έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια από κοντά. Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια είχε προσπαθήσει και πάλι να ασχοληθεί διοικητικά και ήταν σχεδόν βέβαια η ενασχόλησή του, όμως την τελευταία στιγμή έκανε πίσω λόγω του χρέους που έχει ο σύλλογος στον ΕΦΚΑ από το παρελθόν.
Η Γενική Συνέλευση του Παναιγιαλείου είναι προγραμματισμένη για αύριο και από την Πέμπτη θα τρέξουν οι εξελίξεις, καθώς είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί στο Αίγιο ο Τσιγκρής προκειμένου να αναλύσει το σχέδιό του ενόψει της επόμενης σεζόν.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το τέλος της «μάχης» με το καρπούζι: 4 έξυπνοι τρόποι για να το κόψετε σαν επαγγελματίας
Υδρόψυξη στους 45 βαθμούς: Η επανάσταση στο data center της NVIDIA
Η Ένωση Γυναικών Πάτρας στην «Κιβωτό της Αγάπης» ΦΩΤΟ
Αφρικανική σκόνη: Τι προκαλεί στο σώμα μας και ποιοι πρέπει να μείνουν σπίτι
Το πρώτο επίσημο trailer του Avengers: Doomsday είναι επιτέλους εδώ
