Αυτό είναι το σημείο στο αυτοκίνητο που είναι πιο βρώμικο και από τουαλέτα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το σημείο στο αυτοκίνητο που είναι πιο βρώμικο και από τουαλέτα – Τι πρέπει να προσέχουμε

Χρησιμοποιούμε καθημερινά το αυτοκινητικό μας καθώς αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της πόλης. Βέβαια, η πιο ευχάριστη χρήση του είναι όταν ξεκινάμε κάποιο ταξίδι.

Τι πρέπει να προσέχουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Τα 4 πράγματα που πρέπει να έχουμε στο αυτοκίνητο για να είμαστε ασφαλείς αλλά και να μην δεχτούμε κλήση. Βέβαια, είτε στη δουλειά, είτε στη βόλτα, υπάρχει κάτι που πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη. Αυτό δεν είναι άλλο από το σημείο στο αυτοκίνητο που είναι πιο βρώμικο και από τουαλέτα.

Ο λόγος για το τιμόνι. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο αριθμός των μικροβίων που εντοπίζονται στο τιμόνι του αυτοκινήτου, είναι μεγαλύτερος από αυτόν που θα βρούμε στο κάθισμα μίας τουαλέτας! Δύσκολο να το πιστέψουμε αλλά έτσι είναι. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Κάθε φορά που τελειώνει η επαφή μας με το τιμόνι και κατεβαίνουμε από το αυτοκίνητο, είναι ιδανικό να καθαρίζουμε τα χέρια μας, ενδεχομένως με αντισηπτικό χεριών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το καλύτερο όλων, φυσικά, είναι να καθαρίζουμε την επιφάνεια του τιμονιού με το που μπαίνουμε στο αυτοκίνητο. Αν επιλέξουμε αυτή την οδό, ας καθαρίσουμε και τον λεβιέ των ταχυτήτων καθώς και εκεί υπάρχει συχνή χρήση. Στα συν είναι να αερίζουμε κάθε τόσο την καμπίνα αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο. Ειδικά αν έχουν προηγηθεί συνεπιβάτες σε κάποια διαδρομή.

πηγη https://exploringgreece.tv

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments