Αυτοί είναι οι δύο MVP της Παναχαϊκής

Στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Super League 2 ο Γάλλος Γιόχαν Μπαρέ και στα play-outs ο Ανδρέας Κολοβούρης!

Παναχαϊκής,MVP,ΜΠΑΡΕ

Επί της ουσίας η σεζόν ολοκληρώθηκε για την Παναχαϊκή με τη νίκη της (1-0) επί του Διαγόρα και την επίτευξη του στόχου της παραμονής στη Super League 2.

Αν χωρίσουμε τη διαδρομή σε κανονική περίοδο και play-outs, τότε εύκολα το συμπέρασμα που εξάγεται είναι ότι δύο ήταν οι MVP. Στην κανονική περίοδο ο Γάλλος Γιόχαν Μπαρέ και στα play-outs ο Ανδρέας Κολοβούρης!

Ο Μπαρέ αγωνιζόμενος στην κανονική περίοδο ως κεντρικός αμυντικός έδωσε πολλά στα μετόπισθεν σκοράροντας παράλληλα σημαντικά γκολ δίνοντας λύσεις στην επίθεση.

Ο Κολοβούρης στα play-outs ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά! Οταν χρειάστηκε και χρειάστηκε αρκετές φορές, ήταν εκεί. Με την παρουσία του τόνωσε την αυτοπεποίθηση συνολικά της ομάδας και της έδωσε σιγουριά σε μία τόσο κρίσιμη διαδικασία όταν κάθε ματς ήταν «φωτιά».

Στα play-outs η Παναχαϊκή σε 8 παιχνίδια αν βγάλουμε το κακό ξεκίνημα της 0-6 γκολ (ήττα στην Πάτρα 1-0 από τον Γιούχτα και ήττα στου Ρέντη 5-0 από τον Ολυμπιακό), είχε στη συνέχεια απολογισμό 5 νίκες-μία ισοπαλία και 9-3 τέρματα κρατώντας τέσσερις φορές το «μηδέν».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop