«Αυτοκτονικές τάσεις παρουσίασε η μητέρα της Κυριακής Γρίβα», λέει η δικηγόρος της οικογένειας

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Έλενα Τζούλη είπε ότι «καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία και βίντεο και αναμένονται και νέα βίντεο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, τα οποία θα δοθούν στα χέρια της ανακρίτριας.

τάσεις,μητέρα,Κυριακής

Νέα στοιχεία προανήγγειλε η δικηγόρος της οικογένειας της Κυριακής Γρίβα , που δολοφονήθηκε έξω απο το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων ενώ αναφέρθηκε σε αυτοκτονικές τάσεις που παρουσίασε η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Έλενα Τζούλη είπε ότι «καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία και βίντεο και αναμένονται και νέα βίντεο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, τα οποία θα δοθούν στα χέρια της ανακρίτριας που τα περιμένει και έχουν ήδη καθυστερήσει να της δοθούν από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, και τα οποία αποκαλύπτουν την ολιγωρία και την εγκληματική αδράνεια και αμέλεια της Αστυνομίας».

 

Παράλληλα συμπλήρωσε ότι: «Χθες, με ευθύνη προφανώς των αστυνομικών που διενεργούν την ΕΔΕ, είδαμε μία επιλεκτική διοχέτευση στοιχείων της πειθαρχικής δικογραφίας, δεν κλήθηκαν στην αρμόδια ανακρίτρια και από αυτή την επιλεκτική διοχέτευση, βλέπουμε ότι υπάρχει μια περιχαράκωση να αποδοθούν ευθύνες σε χαμηλόβαθμους αξιωματικούς και όχι σε υψηλότερα κλιμάκια».

Παράλληλα, η Έλενα Τζούλη τόνισε πως: «Δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες μία ΕΔΕ, αποδίδοντας ευθύνες σε έναν υπό απόταξη αξιωματικό που θα έφευγε και κακώς υπηρετούσε», ενώ τόνισε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί υπηρετούν ακόμη στο σώμα, απλά σε άλλη υπηρεσία.

«Παράλληλα ο δράστης αυτή τη στιγμή βρίσκεται και χαίρει διαφορετικής μεταχείρισης μην τυχόν και διαταραχθεί η ηρεμία του και η καθημερινότητά του», είπε η δικηγόρος της οικογένειας, ενώ αποκάλυψε ότι έχει γίνει καταγγελία, αφού δεν επιτρέπουν στους πραγματογνώμονες να διενεργήσουν πραγματογνωμοσύνη.

Σε ό,τι αφορά τις αυτοκτονικές τάσεις που παρουσίασε η μητέρα της Κυριακής είπε: «Με κάλεσε πολύ ανήσυχος το βράδυ της Πέμπτης ο ψυχίατρος που παρακολουθεί τη μητέρα της Κυριακής και μου είπε ότι άμεσα θα πρέπει να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό κατάστημα, διότι έχει εκδηλώσει τάσεις αυτοκτονίας. Η μητέρα τώρα αντιλαμβάνεται μετά από καιρό την απώλεια του κοριτσιού της, πρέπει να προληφθεί και άλλο δράμα και βλέπει ότι δεν γίνεται τίποτα».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop