Από δικά τους λάθη, ιδιαίτερα στο τελευταίο 5λεπτο του εντός έδρας αγώνα με τη Σαλαμίνα, οι παίκτες της Ακαδημίας των Σπορ έχασαν έναν σημαντικό αγώνα μέσα από τα χέρια τους. Ο προπονητής των «πρασίνων» Γιάννης Παπαγιαννόπουλος δήλωσε τα εξής: «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να στηρίξουν τους αθλητές μας. Δυστυχώς για άλλη μια φορά τους πικράναμε. Οι αθλητές μου, έκαναν τρία λάθη στο τέλος και τα πληρώσαμε ακριβά. Τους δίνω, όμως, και δημόσια συγχαρητήρια, διότι παρά τη δεινή βαθμολογική θέση που έχουμε, παλεύουν όλα τα παιχνίδια και οι αντίπαλοί μας δυσκολεύονται για να μας κερδίσουν».
Διαιτητές: Χρόνης-Θεοδοσίου. Δίλεπτες αποβολές: 3-3. Πέναλτι: 5/6-1/1. Τα 5λεπτα: 1-2, 3-5, 6-9, 9-13, 14-15, 16-17 (ημ.), 16-18, 20-21, 24-24, 27-27, 28-28, 32-35.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Γιάννης Παπαγιαννόπουλος): Διαμαντόπουλος, Σαρικάς 1, Χ. Παπαγιαννόπουλος 1, Κολιούλης 4, Αλ. Παπαγιαννόπουλος 6, Γεωργίου 10, Αγγελακόπουλος, Σπανός, Κουρουτζίδης 4, Σ. Παπαδιονυσόπουλος, Ρουσσόπουλος 5, Γιαννακούρας, Ψυχογιάννης, Αργυρός, Σμυρνιώτης 1, Γ. Παπαδιονυσόπουλος.
Η γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο Καματερό σε μια ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α1 και ηττήθηκε από τον γηπεδούχο Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων με σκορ 42-23 (ημ. 21-8).
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News