Αυτός ακούγεται έντονα για το υφυπουργείο Αθλητισμού!

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν του έχει προταθεί το χαρτοφυλάκιο του αθλητισμού, αλλά όλα είναι ανοιχτά εφόσον αποχωρήσει ο Λευτέρης Αυγενάκης

Αυτός ακούγεται έντονα για το υφυπουργείο Αθλητισμού!

Πληθαίνουν τις τελευταίες ημέρες τα ονόματα που ακούγονται όσον αφορά τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, που μπορεί να είναι και παλιός…

Αν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέξει να «αναβαθμίσει» και να στείλει σε μεγαλύτερο υπουργείο τον Λευτέρη Αυγενάκη, από τον οποίο έχει μείνει απόλυτα ευχαριστημένος (δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τον στήριξε όσο κανέναν), ένα από τα ονόματα που «παίζουν» είναι αυτό του Βασίλη Κικίλια!

Ο 49χρονος προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού, καθώς υπήρξε επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, διατέλεσε υπουργός στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη από τον Ιούνιο του 2014 ως τον Ιανουάριο του 2015, ενώ από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι τις 31 Αυγούστου 2021 ήταν υπουργός Υγείας. Είναι βουλευτής Α΄ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία από το 2012.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής δεν του έχει προταθεί το χαρτοφυλάκιο του αθλητισμού, αλλά όλα είναι ανοιχτά εφόσον αποχωρήσει ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments