Αυξάνονται τα ποσά στη φορολοταρία
Ακόμη και από εφέτος τα Χριστούγεννα θα μπορούσε να εφαρμοστεί η νέα ανανεωμένη φορολοταρία.
Ακόμη και από εφέτος τα Χριστούγεννα θα μπορούσε να εφαρμοστεί η νέα ανανεωμένη φορολοταρία όπως ανέφεραν πηγές του οικονομικού επιτελείου σε άτυπη ενημέρωση δημοσιογράφων.
Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα, ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος κατά την εξειδίκευση των οικονομικών μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το πλαίσιο της φορολοταρίας θα αναμορφωθεί σημαντικά.
Σημειώνεται πως σήμερα, σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ, με κόστος 12 εκατ. ευρώ ετησίως. Εφεξής, θα δίνεται διαφορετική στάθμιση, ανάλογα με το ποσοστό του εισοδήματος που καταναλώνεται.
«Πολίτες με χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα και με περισσότερα τέκνα θα έχουν προσαύξηση στον αριθμό των λαχνών και στην πιθανότητα να κερδίσουν.
Τα βραβεία της λοταρίας κάθε μήνα θα κλιμακώνονται και θα φτάνουν έως και τις 50.000 ευρώ. Επιπλέον, τα Χριστούγεννα θα υπάρχει ιδιαίτερη λοταρία με βραβεία έως και 100.000 ευρώ», είπε ο κ. Βεσυρόπουλος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Suno δεν φτιάχνει πλέον μόνο τραγούδια παρουσίασε το Speech
Επαναληπτικές Πανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι βαθμοί ΕΠΑΛ και ξεκινά η υποβολή Μηχανογραφικού
Οι μεγάλες συναυλίες του Welcome to UP 2026 στον Μώλο της Πάτρας
Νέα καρδιακή βαλβίδα μπορεί να γλιτώσει παιδιά από επαναλαμβανόμενα χειρουργεία
ΑΣΕΠ 7Κ/2026: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη για 3.262 μόνιμες προσλήψεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης
