Αύξηση 4% στο 10μηνο για το Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
Συνολικά, κατά τους πρώτους 10 μήνες του έτους, η κίνηση του αεροδρομίου έφθασε τους 29,33 εκατ. επιβάτες, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 6,4%.
Αύξηση 4% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο σημείωσε η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου της Αθήνας (ΔΑΑ) κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, στα 3,13 εκατ.. Ακόμα, η εγχώρια ζήτηση υποχώρησε κατά 1,6% σε σχέση με τα επίπεδα του 2024, ενώ η διεθνής επιβατική κίνηση συνέχισε την ανοδική πορεία της υπερβαίνοντας τα επίπεδα του 2024 κατά 6,3%.
Συνολικά, κατά τους πρώτους 10 μήνες του έτους, η κίνηση του αεροδρομίου έφθασε τους 29,33 εκατ. επιβάτες, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 6,4%. Η επιβατική κίνηση, τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού, παρουσίασε αύξηση κατά 1,8% και 8,3% αντίστοιχα.

Ο αριθμός των πτήσεων στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κατά τη διάρκεια των δέκα πρώτων μηνών του 2025 ανήλθε σε 244.500, καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 5,4% σε σχέση με το 2024. Οι πτήσεις εσωτερικού παρουσίασαν άνοδο της τάξης του 0,9%, ενώ οι διεθνείς πτήσεις σημείωσαν αύξηση κατά 8,6% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2024.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το πιο επικίνδυνο λαχανικό στο πιάτο σου; Το τρόφιμο που κρύβει βακτήρια και παράσιτα
Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε USB 3.0 και παλαιότερες θύρες;
Η πρώτη προπόνηση της Παναχαϊκής ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πότε πληρώνονται τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ στα ΑΤΜ
Google Pixel 11: Έρχεται τον Αύγουστο με εκπλήξεις, νέα χρώματα και… τσιμπημένες τιμές!
Ζώδια 29 Ιουλίου: Ανακαλύψτε τις κρυφές αλλαγές από Σελήνη-Πλούτωνα!
Γιατί σέρνεται το internet σου; Ο σίγουρος τρόπος να βρεις ποιος σου κλέβει Wi-Fi
Χριστίνα Ορφανίδου: Ταυτοποιήθηκαν ανώνυμοι λογαριασμοί που διακινούσαν υλικό revenge porn
