Άγιο Φως: Φτάνει στις 18:00 στην Ελλάδα και «ταξιδεύει» σε όλη τη χώρα
Στις 18:00 θα φτάσει (εκτός απροόπτου) στην Ελλάδα το Άγιο Φως με ειδική πτήση της Aegean, που θα το μεταφέρει από τα Ιεροσόλυμα με ολιγομελή διπλωματική αποστολή.
Μετά την προσγείωση του αεροσκάφους Α320neo στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», θα μεταφερθεί με αεροσκάφη της AEGEAN και τις Olympic Air και σε επτά επιπλέον προορισμούς εντός της ελληνικής επικράτειας, με προγραμματισμένες και με έκτακτες ειδικές πτήσεις για το σκοπό αυτό.
Το πρόγραμμα των προγραμματισμένων και έκτακτων πτήσεων για τη μεταφορά του Αγίου Φωτός, θα διαμορφωθεί ως εξής:

Επιπλέον, σε οκτώ προορισμούς θα διανείμει το Άγιο Φως η SKY express, πραγματοποιώντας πτήσεις προς Ρόδο, Κω, Ηράκλειο-Κάρπαθο, Μυτιλήνη, Σαντορίνη, Μύκονο και Χίο.
Η διαδικασία της μεταφοράς προς όλα τα σημεία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί νωρίς το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ρίξετε τη χοληστερόλη σε 30 μέρες: Οι κινήσεις που φέρνουν αποτελέσματα
Πολύεδρο: Με τους Ευρωπαίους Περιηγητές στα Χαμάμ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ΦΩΤΟ
Η Κίνα βάζει αυστηρά όρια στις «σχέσεις» παιδιών με AI companions
Εξωδικαστικός Μηχανισμός: Πώς να σώσετε την πρώτη κατοικία από πλειστηριασμό
Το «1st Vostitsa Water Polo Cup 2026» στο Αίγιο ΦΩΤΟ
