Άγιο Όρος: Θρίλερ με την πτήση του Νίκου Δένδια – Προσγειώθηκε με περιπέτειες
Μία καινούρια περιπέτεια για τον υπουργό Εξωτερικών κατά τη διάρκεια πτήσης του.
Την τελευταία φορά που ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας είχε περιπέτεια στον αέρα κατά τη διάρκεια πτήσης του, φτάσαμε σε δραστικές πολιτικές εξελίξεις, ευτυχώς αυτή τη φορά ήταν απλά θέμα προσγείωσης.
Περιπέτεια στην πτήση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια ο οποίος επισκέπτεται το Άγιον Όρος. Όπως μεταδίδει το voria.gr, λόγω πυκνής ομίχλης το ελικόπτερο που τον μετέφερε δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο ελικοδρόμιο των Καρυών, ούτε σε εκείνο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και τελικά κατέβηκε στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας.
Η διήμερη επίσκεψη του Νίκου Δένδια είναι η πρώτη επίσκεψη υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας στο Άγιον Όρος από το 2011, υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.
Μετά τις 12.30 η Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους θα υποδεχθεί τον υπουργό Εξωτερικών στον Ιερό Ναό Πρωτάτου, όπου θα τελεσθεί Δοξολογία. Στη συνέχεια, θα λάβει χώρα δεξίωση και έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Κοινότητας, παρουσία του υπουργού Εξωτερικών.
Θα ακολουθήσει επίσκεψη του Νίκου Δένδια στο κτήριο της διοίκησης του Αγίου Όρους, καθώς και επίσκεψή του στις μονές Παντοκράτορος και Ξενοφώντος.
Αύριο, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Εξωτ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η μεγαλύτερη GPU που έβαλε ποτέ η Apple σε iPhone διέρρευσε
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Survivor: Στα δικαστήρια ο Σταύρος Φλώρος με την παραγωγή – Διεκδικεί 100 εκατ. δολάρια
Philips Avent Natural Care: Το θήλαστρο που δίνει πίσω τον χρόνο στις μαμάδες
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
