Άγιοι Ανάργυροι: Η Κυριακή είχε μείνει έγκυος και απέβαλε μετά από χτυπήματα του 39χρονου, λέει ο πατέρας της

Αποτροπιασμό προκαλούν νέες λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον εφιάλτη που ζούσε η 28χρονη Κυριακή στα χέρια του 39χρονου δολοφόνου της στους Αγίους Αναργύρους.

έγκυος

Αποτροπιασμό προκαλούν νέες λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον εφιάλτη που ζούσε η 28χρονη Κυριακή στα χέρια του 39χρονου δολοφόνου της στους Αγίους Αναργύρους. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρει ότι ο δράστης της δολοφονίας, την κακοποιούσε συστηματικά και η νεαρή γυναίκα έφτασε στο σημείο να χάσει ένα παιδί από τα χτυπήματα που δεχόνταν.

Μίλωντας στο protothema.gr ο πατέρας του θύματος της άγριας δολοφονίας αποκαλύπτει πως πριν από περίπου δύο χρόνια η 28 χρονη είχε μείνει έγκυος αλλά η εγκυμοσύνη δεν ολοκληρώθηκε. Η ίδια τους είχε πει ότι αποφάσισε να κάνει έκτρωση, όμως στη συνέχεια γονείς και φίλοι αντιλήφθηκαν πως η διακοπή της κύησης δεν ήταν δική της επιλογή.
«Είχε μείνει έγκυος πριν από περίπου 2-3 χρόνια. Μας το είχε ανακοινώσει, είχαν μιλήσει με αυτόν και υποτίθεται ότι το ήθελε. Αλλά στο τέλος μας είπε ότι έκανε έκτρωση. Δεν μου είπαν ότι τη χτύπησε. Τη χτυπούσε συνέχειά αυτός.

Και μετά κατάλαβα ότι την είχε χτυπήσει και έχασε το παιδί. Για να μην μας πει τι είχε γίνει μας είπε ότι έκανε έκτρωση. Για να αποφύγει να μας στενοχωρήσει το πήρε πάνω της», αναφέρει ο πατέρας του θύματος στο protothema.gr.

Η πλασματική ευτυχία στο Facebook: Οι φωτογραφίες που έκρυβαν τον Γολγοθά της Κυριακής

Μια εντελώς διαφορετική εικόνα παρουσίαζε στα social media η 28χρονη Κυριακή για τη σχέση της με τον 39χρονο δολοφόνο της που της επιτέθηκε με μαχαίρι και τη σκότωσε το βράδυ της Δευτέρας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων .

Κάτω από τις φωτογραφίες στις οποίες ήταν αγκαλιά, η Κυριακή έγραφε τρυφερά λόγια που μαρτυρούσαν μια σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού ενώ έκρυβαν το πραγματικό μαρτύριο που περνούσε η κοπέλα στα χέρια του ανθρώπου που πριν από λίγα 24ωρα την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έξω από το αστυνομικό τμήμα που είχε πάει για τον καταγγείλει.

Δείτε τις φωτογραφίες που έκρυβαν τα όσα περνούσε η 28χρονη

έγκυος έγκυος έγκυος
Σημειώνεται ότι συγγενείς και φίλοι της Κυριακής θα της πουν το τελευταίο αντίο αύριο, Πέμπτη, το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.