Άγιοι Ανάργυροι: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΑΤ για τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων για τη γυναικοκτονία της Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι

Έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, όπου χθες αργά το βράδυ, συνέβη μία ακόμα γυναικοκτονία, έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου.

Η γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής από τον 38χρονο πρώην σύντροφό της στους Αγίους Αναργύρους χθες το βράδυ έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, έγινε η αφορμή για μία ακόμα κραυγή από τη κοινωνία, που ζητά απαντήσεις.

Γυναικοκτονία – Άγιοι Ανάργυροι: Πήρε προθεσμία για την Πέμπτη ο δράστης – «Νοσηλευόταν σε ψυχιατρικές κλινικές», λέει ο δικηγόρος του

Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης – «Ο δολοφόνος δεν πρέπει να ξαναναπνεύσει έξω από τις φυλακές» ΒΙΝΤΕΟ

Κόσμος με λευκές μάσκες και πανό έχει συγκεντρωθεί στο σημείο για να διαμαρτυρηθεί για την πρωτοφανή αυτή γυναικοκτονία, που στοίχισε τη ζωή στην 28χρονη.

Νωρίτερα για την γυναικοκτονία μίλησε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ΜΙχάλης Χρυσοχοΐδης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Οι γυναικοκτονίες δεν είναι μόνο ένα αστυνομικό πρόβλημα αλλά ένα ευρύτερο θέμα και η δουλειά μας είναι κάνουμε ό,τι καλύτερο για να προστατεύσουμε» είπε μεταξύ άλλων ενώ σημείωσε πως «το βασικό είναι να διερευνηθούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συγκεκριμένο περιστατικό».

«Εγώ προσωπικά, συμφωνώ με τον όρο γυναικοκτονία. Υπάρχει ένα ζήτημα που αναφέρεται στο θέμα της ποινικής διαχείρισης. Και ο πρωθυπουργός συμφωνεί με τον όρο γυναικοκτονία» τόνισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.