Άγιοι Θεόδωροι: Νεκρός ο άνδρας που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του έξω από το αμάξι του
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατος του.
Νέα ενημέρωση: Δυστυχώς είναι νεκρός ο ηλικιωμένος οδηγός που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, έξω από το αυτοκίνητο που οδηγούσε στους Αγίους Θεοδώρους.
Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, ηλικιωμένος άνδρας, που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, έξω από αυτοκίνητό του, στους Αγίους Θεοδώρους.
Οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του, ο οποίος οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Στο σημείο, όπου εντοπίστηκε νεκρός, βρέθηκε περιπολικό του Α.Τ Αγίων Θεοδώρων.
Πρώτη ενημέρωση: Χωρίς να έχει τις αισθήσεις του ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητό του, στους Αγίους Θεοδώρους.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άνδρα για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
Η Λένα Ζευγαρά «έκαψε» τον Πλάτανο της Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Η Huawei δείχνει τον δρόμο: Το τέλος των μεγάλων κινητών;
Προβολή Καραγκιόζη στους Πετσάκους Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Η Sony έφτιαξε κλιματιστικό που το φοράς
