Αγωνία στην Παναχαϊκή με τον τραυματισμό του Νιλτίνιο

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Στα…καλά καθούμενα πρόβλημα για την Παναχαϊκή με τον Νιλτίνιο, που δέχτηκε χτύπημα από αντίπαλο στο φιλικό με τον Αρη Πατρών και αποχώρησε τραυματίας.

Αρχικά δεν φάνηκε ο τραυματισμός να είναι ανησυχητικός, αλλά σήμερα ο Βραζιλιάνος αναμένεται να υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πράγματι η ζημιά είναι μικρή ή εάν είναι μεγαλύτερη με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει…

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι ότι καλύτερο για την Παναχαϊκή παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος, εάν η πρεμιέρα πραγματοποιηθεί στις 6 Νοεμβρίου, εκεί που σιγά-σιγά ο Νιλτίνιο άρχιζε να βρίσκει ρυθμό να μείνει έστω και για λίγο εκτός δράσης.

Ακόμη εκτός του Νιλτίνιο τραυματίας αποχώρησε από το φιλικό με τον Άρη Πατρών ο Ζυγκερίδης, που υπέστη υποτροπή στον δικέφαλο και σήμερα θα ξεκαθαρίσει το μέγεθος της ζημιάς και πόσο θα μείνει «εκτός».

Στον αντίποδα από σήμερα αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων ο Μαραθωνίτης και από την Τετάρτη ο Κάρλος.
Λογικά ο Σούλης Παπαδόπουλος θα υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Μαραθωνίτη και Κάρλος για την πρεμιέρα με τα Χανιά.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΖΟΥΚΑ
Τις επόμενες ημέρες θα αποσαφηνιστεί τι θα γίνει με τον Αμερικανό Ζούκα, που δοκιμάζεται από τους «κοκκινόμαυρους» και μάλιστα χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό με τον Άρη Πατρών. Για την περίπτωση του θα αποφασίσει ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ