Αγρίνιο: Διασπορά κορονοϊού στην Παθολογική του Νοσοκομείου – Πέντε τουλάχιστον κρούσματα
Προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί κρούσμα στο προσωπικό της κλινικής ωστόσο αναμένονται και άλλα αποτελέσματα.
Ένας ακόμη «πονοκέφαλος» προστίθεται στις υγειονομικές αρχές του Αγρινίου καθώς επιβεβαιώθηκε η διασπορά κορονοϊού σε ασθενείς που νοσηλεύονται στην Παθολογική Κλινική.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews, στα διαγνωστικά τεστ πέντε δείγματα προέκυψαν θετικά. Προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί κρούσμα στο προσωπικό της κλινικής ωστόσο αναμένονται και άλλα αποτελέσματα.
Πρόκειται για σοβαρό ζήτημα και απαιτούνται εξηγήσεις από τη διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.
Όπως σημειώνεται, είναι ανεπίτρεπτο συμπολίτες που νοσηλεύονται για άλλα σοβαρά νοσήματα να καταλήγουν να κολλούν τον ιό στο Νοσοκομείο με ότι αυτό συνεπάγεται.
Εν προκειμένω οι πέντε ασθενείς τέθηκαν σε απομόνωση και ενεργοποιούνται τα σχετικά πρωτόκολλα ενώ απαγορεύθηκε το επισκεπτήριο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να πλένετε τα αυγά του εμπορίου
Η star του Χόλιγουντ που εφηύρε το Bluetooth και το WiFi και κανείς δεν την πίστεψε
Το Αρχαίο Θέατρο Ήλιδας ανοίγει ξανά τις πύλες του για την παράσταση «Σταφιδόκαμπος»
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
«Μια άλλη Θήβα», η παράσταση-φαινόμενο έρχεται στην Πάτρα
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
