Αγρίνιο: Επεισόδιο με ξυλοδαρμό μετά το Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
Δράστες φέρονται άτομα ανάμεσα σε ομάδα νεαρών, κουκουλοφόροι κάποιοι, που στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Δικογραφία για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και αθλητική βία σχηματίστηκε από τις αστυνομικές αρχές του Αγρινίου.
Η δικογραφία αφορά επεισόδιο στην οδό Μπότσαρη που συνέβη το βράδυ της Μ.Πέμπτης (2/5) μετά το τέλος του αγώνα Άστον Βίλα-Ολυμπιακός (2-4).
Την επίθεση, όπως αναφέρει το agrinionews.gr, φέρεται να δέχθηκαν τρεις 18χρονοι οπαδοί των ερυθρολεύκων (φορούσαν διακριτικά) που πανηγύριζαν τη νίκη της ομάδας τους.
Δράστες φέρονται άτομα ανάμεσα σε ομάδα νεαρών, κουκουλοφόροι κάποιοι, που στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Δύο από τους 18χρονους οπαδούς του Ολυμπιακού δέχθηκαν τα χτυπήματα και βρήκαν καταφύγιο σε κατάστημα απ’ όπου κάλεσαν αστυνομία και ΕΚΑΒ.
Ο ένας τους μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου για τις πρώτες βοήθειες. Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Τελευταία μέρα παιδικών δραστηριοτήτων στο Πλανητέρο ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Προσωπογραφία του οπλαρχηγού του 1821 Νικολάου Σολιώτη στο Σόλο Ακράτας ΦΩΤΟ
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
