Αγρίνιο: Φόβοι για αντίποινα – Ζητήθηκε απαγόρευση μετακίνησης οπαδών

Λόγω του πρόσφατου αιματηρού επεισοδίου μεταξύ οπαδών του Παναιτωλικού και του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο και τις προφυλακίσεις χουλιγκαν των γηπεδούχων ζήτησε από την ηγεσία της ΕΛΑΣ να απαγορευτεί η μαζική και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟ.

αγρίνιο Θα καταφέρει η ΕΛΑΣ να κρατήσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού έξω από το γήπεδο αύριο βράδυ;

Είτε υπάρξει μαζική είτε μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, δεν πρόκειται να φύγει ο «πονοκέφαλος» από την αστυνομική διεύθυνση Ακαρνανίας, μέχρις ότου αναχωρήσει μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή του ΠΑΟ για την Αθήνα.

Ο αστυνομικός διευθυντής Ακαρνανίας Δ. Γαλαζούλας, λόγω του πρόσφατου αιματηρού επεισοδίου μεταξύ οπαδών του Παναιτωλικού και του Παναθηναϊκού στο Πάρκο του Αγρινίου, που στοίχισε την προφυλάκιση σε χούλιγκανς των γηπεδούχων, ζήτησε από την ηγεσία της ΕΛΑΣ να απαγορευτεί η μαζική και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών της Αθηναϊκής ομάδας.

Η κατάσταση στα οπαδικά στέκια του Αγρινίου μυρίζει «μπαρούτι» καθώς θρυλείται ότι οι φίλοι του ΠΑΟ φέρουν βαρέως το μαχαίρωμα ενός φίλου της ομάδας τους στο Πάρκο του Αγρινίου.

Πάντως, ακόμη κι αν δεν επιτραπεί η μαζική μετακίνηση φιλάθλων στο Αγρίνιο, τα αστυνομικά μέτρα θα είναι δρακόντεια το βράδυ του Σαββάτου (αύριο, 20:30) που είναι προγραμματισμένη η ποδοσφαιρική αναμέτρηση Παναιτωλικού–Παναθηναϊκού.

Κυρίως, θα ελέγχεται η απόπειρα οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας να παρεισφρήσουν στις κερκίδες παρά την πιθανή απαγόρευση. Οι αστυνομικές αρχές της Ακαρνανίας φοβούνται τα αντίποινα μετά το αιματηρό επεισόδιο της 7ης Σεπτεμβρίου και γι’ αυτό θα «ζώσουν» το γήπεδο με διμοιρίες ΜΑΤ και άνδρες της Ασφάλειας που θα περιπολούν σε κομβικά σημεία του Αγρινίου, όπου είναι πιθανό να προκληθούν οπαδικές εχθροπραξίες….