Αγρίνιο: Σήμερα η κατεδάφιση των καπναποθηκών Ηλιού

Τέλος εποχής για τις καπναποθήκες Ηλιού, του ιστορικού κτιρίου, που για χρόνια έμενε ανεκμετάλλευτο εξαιτίας του ιδιότυπου ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Αγρίνιο

Στην τελευταία σελίδα οδηγούμαστε για το ζήτημα των καπναποθηκών Ηλιού στο Αγρίνιο. Το κτίριο που καταρρέει μέρα με τη μέρα, θα περάσει στο παρελθόν μετά την αίτηση θεραπείας του Δήμου Αγρινίου προς το υπουργείο Πολιτισμού.

Την περασμένη εβδομάδα ο προϊσταμένος της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Εργων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Νότιου Ιονίου, Γιώργος Παπανδρέου είχε μεταβεί στο Αγρίνιο, προκειμένου να συζητηθούν, μεταξύ άλλων, το πως θα κινηθούν οι διαδικασίες για την κατεδάφιση.

Αποφασίστηκε πως η κατεδάφιση του ιστορικού κτιρίου, που για χρόνια έμενε ανεκμετάλλευτο εξαιτίας του ιδιότυπου ιδιοκτησιακού καθεστώτος, θα ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα. Ετσι, σήμερα Πέμπτη 13/10/2022 θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατεδάφιση των καπναποθηκών Ηλιού. Το κτίριο που βρίσκεται στην οδό Μεσολογγίου θα περάσει στην ιστορία ενώ παράλληλα, γνωστές έγιναν και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύουν κατά την διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΤΡΑ
ΑΚΤΙΟ
ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ
Αχαΐα