Αγρίνιο: Βρέθηκε δικηγόρος να αναλάβει τον 30χρονο – Το Σάββατο η απολογία του
Ο 30χρονος άνδρας, παραδέχτηκε χθες στην αδελφή του και αστυνομικούς ότι αυτός πυροβόλησε την 43χρονη – Κανένας δικηγόρος δεν αναλάμβανε την υπόθεσή του
Αν και κανένας δικηγόρος δεν αναλάμβανε τον 30χρονο γυναικοκτόνο, τελικά βρέθηκε νομικός για την υπεράσπισή του.Την υπεράσπιση του ανέλαβε ο Γιώργος Κριεμάδης, δικηγόρος από την Αθήνα, όπως αναφέρεται στον ιστότοπο ertnews.gr.
Προθεσμία για το Σάββατο προκειμένου να απολογηθεί πήρε ο 30χρόνος που κατηγορείται για τη δολοφονία της 43χρονης στο Αγρίνιο.
Αγρίνιο: Δεν αναλαμβάνει κανένας δικηγόρος τον 30χρονο δολοφόνο – Κηδεύτηκε η 43χρονη Δώρα
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχε γνωστοποιηθεί ότι κανένας δικηγόρος δεν είχε βρεθεί να αναλάβει την υπόθεσή του και – ενώ είχε μεταφερθεί στο δικαστήριο – επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα.
Σημειώνεται, επίσης, ότι ο 30χρονος συνελήφθη χθες, Τρίτη 12 Νοεμβρίου, μετά από διαπραγμάτευση με αστυνομικούς και συγγενείς του, σε αγροτική περιοχή κοντά στο πατρικό του σπίτι, όπου είχε καταφύγει.
Όταν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, αρνήθηκε να παραδοθεί και απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Ο 30χρονος άνδρας, παραδέχτηκε χθες στην αδελφή του και αστυνομικούς ότι αυτός πυροβόλησε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στο κέντρο του Αγρινίου, σκοτώνοντας την 43χρονη πρώην σύντροφό του γιατί δεν δέχθηκε να συνεχίσουν την σχέση τους.
Το θύμα, λίγο πριν χάσει την ζωή της, αποκάλυψε στους διασώστες πως ήταν ο 30χρονος αυτό που την πυροβόλησε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Οβρυά ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Η εορτή της Μεταμόρφωσης στον Ψαθόπυργο ΦΩΤΟ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
