Άγριο έγκλημα στις ΗΠΑ: Άνδρας σκότωσε τα παιδιά και την σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε
Το περιστατικό έγινε σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου στο Upper West Side της Νέας Υόρκης.
Ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη, γιατί ένας άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τα δύο παιδιά του, στη συνέχεια δολοφόνησε τη σύζυγο του και μετά αυτοκτόνησε, χρησιμοποιώντας το μαχαίρι με το οποίο διέπραξε τους φόνους.
Η New York Post αναφέρει ότι το περιστατικό έγινε σε διαμέρισμα του 4ου ορόφου στο Upper West Side, όπου συγγενείς της οικογένειας, παραβίασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα, επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο και είχαν ανησυχήσει.
Σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα, ο 41χρονος πατέρας είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τα δύο παιδιά του, ηλικίας 1 και 3 ετών, είχε κόψει τον λαιμό της συζύγου του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με μαχαίρι στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος.
Σύμφωνα με το newsbeast, τα αίτια του εγκλήματος παραμένουν άγνωστα και διερευνώνται, ενώ ο πατέρας δεν είχε ποινικό μητρώο. Επίσης, δεν υπήρχε και προηγούμενο ιστορικό κλήσεων της αστυνομίας στο διαμέρισμα της οικογένειας για ενδοοικογενειακή βία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Το αδιέξοδο της Meta και τα smart glasses
Ο Φωκίων Ζαΐμης στο Προεδρικό με πατέρα και γιo ΦΩΤΟ
Ρεύμα: Ποια τιμολόγια συμφέρουν και ποια κρύβουν ρίσκο – Η μεγάλη ανατροπή
Το Blade Runner 2099 έχει επιτέλους trailer και ημερομηνία – όλα όσα ξέρουμε
Στο Μάνεσι η εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της Ναζιστικής θηριωδίας
Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
Ο εορτασμός της Αγίας Άννας στην Αρραβωνίτσα
