Αϊ Βασίληδες στην Πάτρα με τα ποδηλατά τους-Στην «Π» ο πρόεδρος του ΠΟΠ Σπύρος Πολίτης

Η Πάτρα το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου θα πλημμυρίσει από εποχούμενους Αγιους Βασίληδες.

Πάτρα

Η Πάτρα το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου θα πλημμυρίσει από εποχούμενους Αγιους Βασίληδες, οι οποίοι θα δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στο πέρασμά τους από τους δρόμους της πόλης.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Ομιλο Πατρών, για μία ακόμα χρονιά συνδιοργανώνουν το Patras Santa Bike.

 

Με σύνθημα «Γίνε κι εσύ Αγιος Βασίλης για μία ημέρα» και ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων πάνω σε ένα ποδήλατο, στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου με αφετηρία την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων θα ξεκινήσει η ποδηλατάδα, η οποία μέσω των οδών Σισίνη, Γούναρη, Κορίνθου, Ζαΐμη, Μαιζώνος, πλατεία Γεωργίου Α’, δημαρχείο (Μαιζώνος), Γούναρη, Κορίνθου θα καταλήξει στο άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

Πάτρα

Στην εκδήλωση συμμετέχει η Ενωση Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Πάτρας (ΕΣΦΑΑΠ) και η Κοινωφελής «Καρναβάλι–Πάτρας» με το μουσικό άρμα.

Ο πρόεδρος του ΠΟΠ Σπύρος Πολίτης δήλωσε στην «Π» τα εξής:

«Ο Ποδηλατικός Ομιλος Πατρών επαναλαμβάνει φέτος την πρωτοβουλία που έχει εδώ και χρόνια αναλάβει και διεκπεραιώνει με μεγάλη επιτυχία. Κάνουμε λοιπόν μια ποδηλατάδα από τα Ψηλαλώνια μέσα στην πόλη συν Γούναρη, Κορίνθου, Ζαΐμη, Μαιζώνος και γυρνάμε πίσω στην πλατεία Γεωργίου, στα ποδήλατα επάνω ντυμένοι Αι Βασίληδες θα είναι μερικές δεκάδες συμπολιτών για να δείξουμε έτσι μια γιορτινή ατμόσφαιρα και να μπορέσουμε έτσι να κουμπώσουμε με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που κάνει ο Δήμος, η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον πολιτιστικό οργανισμό και είναι συν διοργανωτής Δήμος. Είναι μια εκδήλωση που έχει καθιερωθεί πλέον, ελπίζουμε και ο καιρός να μας κάνει το χατίρι για να μπορέσουν μικροί μεγάλοι να συμμετάσχουν χωρίς προβλήματα. Να αναφέρω και τα ενεργά μέλη του συμβουλίου μου που είναι και οι βασικοί διοργανωτές που τρέχουν την εκδήλωση, αυτοί είναι οι: Κώστας Ραχιανιώτης αντιπρόεδρος του συλλόγου, ο Χαρης Κάρλος και Γαβρίλης Καράμπελας».

Πάτρα Πάτρα