Αιχμές Οικονόμου σε Τσίπρα: «Δεν έχει τίποτα να προσφέρει στο μέλλον της Ελλάδας»

«Ο κ. Τσίπρας ασχολείται μονίμως με τον εαυτό του και το παρελθόν, στο οποίο έχει επιλέξει να ζει πολιτικά. Δεν έχει τίποτα να πει για το παρόν, πέρα από αφελείς διαπιστώσεις, και δεν έχει τίποτα να προσφέρει στο μέλλον της Ελλάδας και του λαού μας», σημειώνει ο κ. Οικονόμου.

Αλέξης Τσίπρας

Πυρά προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή, εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

 

«Ο κ. Τσίπρας ασχολείται μονίμως με τον εαυτό του και το παρελθόν, στο οποίο έχει επιλέξει να ζει πολιτικά. Δεν έχει τίποτα να πει για το παρόν, πέρα από αφελείς διαπιστώσεις, και δεν έχει τίποτα να προσφέρει στο μέλλον της Ελλάδας και του λαού μας», σημειώνει ο κ. Οικονόμου και συνεχίζει:

«Όσον αφορά στο ερώτημα του τι έχει κάνει η Κυβέρνηση, η απάντηση είναι ότι έχει, μεταξύ πολλών άλλων, στηρίξει την κοινωνία με ένα από τα τρία μεγαλύτερα προγράμματα στην Ευρώπη, έχει θωρακίσει τα σύνορα και την ασφάλεια της Ελλάδας από ποικίλες απειλές, έχει επιτύχει τεράστια πρόοδο στην ανάπτυξη , έχει μειώσει την ανεργία και αναμορφώνει το κράτος.

Το μέχρι σήμερα έργο μας δεν μας κάνει να επαναπαυόμαστε και να επαιρόμαστε, αλλά μας δίνει δύναμη να προσπαθήσουμε περισσότερο, για να φέρουμε κι άλλα επωφελή αποτελέσματα για τους πολίτες απέναντι στις εισαγόμενες κρίσεις».

«Όσον αφορά στα προγνωστικά του κ. Τσίπρα για τις εκλογές τα σχόλια περιττεύουν, άλλωστε όλοι θυμούνται τη δήλωσή του το 2019: “ούτε μια στο εκατομμύριο να χάσω από τον Μητσοτάκη”», καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης
ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ
Νίκος Δένδιας
ερντογάν