Αιγιάλεια – Κόκλας για κορονοϊό: «Ολοι τους πραγματικοί ήρωες και αληθινοί υπεράνθρωποι»

image 627506

Το βίωμά του, από τις 30 Μαρτίου, οπότε εισήχθη στο Νοσοκομείο Πατρών «Αγιος Ανδρέας» θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύτηκε έως τις 6 Απριλίου, περιγράφει ο επί χρόνια αυτοδιοικητικός του Ερινεού και πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Αιγίου Νίκος Κόκλας.

Σε επιστολή του προς τον διοικητή Ηλ. Θεοδωρόπουλο, της 6ης ΥπΕ Γ. Καρβέλη, τους γιατρούς  κ. Δημητροπούλου, Στέλλα, Κομνηνό και Κούκιο, τους εργαζόμενους και τον πρόεδρό τους Κ. Πετρόπουλο, απευθύνει ένα θεόρατο ευχαριστώ παρότι είναι πολύ – πολύ λίγο όπως λέει, περιγράφοντας «φόβο, αγωνία, τρόμο και αβεβαιότητα» που τον είχαν κυριεύσει, αλλά στις 8 ημέρες νοσηλείας τους έμεινε εκεί και πολύ εντυπωσιασμένος από την υπεράνθρωπη προσπάθεια του προσωπικού, θαυμάζοντας ενθουσιασμένος, τον υπερβολικό ζήλο και τον τιτάνιο αγώνα τους στην Α’ πτέρυγα κόβιντ. «Ολοι τους πραγματικοί ήρωες και αληθινοί υπεράνθρωποι, όπως και σ’ όλο το νοσοκομείο» σημειώνει ο κ. Κόκλας «Από τη μία σώζουν ζωές, από την άλλη σώζουν ψυχές, αφαιρούν πόνο, φόβο, άγχος, η ανθρωπιά στο μεγαλείο της και η επιστήμη τους ανεκτίμητης αξίας για το καλό του ανθρώπου και ασθενή» προσθέτει, αφού εξήλθε σίγουρος, υγιής και βέβαιος ότι η Δημόσια Υγεία αντέχει και οι λειτουργοί της θέλουν και μπορούν να κάνουν θαύματα, απευθυνόμενος σ’ όλους με τη φράση: «Αξιοι, εύγε στους ήρωες με τιμή και συνείδηση».

Ο γνωστός συνδικαλιστής από τις Καμάρες Αιγιάλειας δε παραλείπει να υπογραμμίσει ότι η Κυβέρνηση πρέπει καθολικά να στηρίξει το ΕΣΥ και να το κάνει πανίσχυρο, καλύπτοντας τις ανάγκες με τεχνομηχανολογικό εξοπλισμό, μόνιμες προσλήψεις και δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες σε ιατρούς, νοσηλευτές, άλλους εργαζόμενους και ασθενείς.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

πελετιδης
rapid test
logo spiral 01
fotia ethini αγρινιο