Αιγιάλεια: Μετά από 20 παραβάσεις…ναυαγοσώστες

“Η μεγάλη καθυστέρηση του δημοτικού προϋπολογισμού – με ευθύνη αποκλειστικά της αντιπολίτευσης – είχε ως συνέπεια τόσο ν’ αργήσουν οι ναυαγοσώστες κι ενώ έχουν κοινοποιηθεί στο δήμο πάνω από 20 παραβάσεις από 27 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου”.

navagosostis

Σε τρεις χαρακτηρισμένες «πολυσύχναστες» παραλίες της Αιγιάλειας, Λόγγο, Αλυκή και Ακράτα, θα υπάρξει τελικά από την Παρασκευή ναυαγοσωστική κάλυψη, μετά την υπογραφή σύμβασης μεταξύ του δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου με ιδιώτη ανάδοχο της υπηρεσίας ασφάλειας των λουομένων, που θα έχει ισχύ έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Στις παραπάνω ακτές, ειδικότερα οι ναυαγοσώστες θα βρίσκονται:

Στον Λόγγο (από «Base» έως «Ανώνυμο» σε μήκος 400 μέτρων

Στην Αλυκή Αιγίου (δυτικά από το χώρο στάθμευσης ΙΧ. έως αρχή βιοτόπου) μήκους 400 μ.

Στην Ακράτα – παραλία Συλιβαινιωτίκων (από οδό Νάξου έως Αιγαίου) μήκους 995 μ. και ώρες από 10 το πρωί έως 6 το απόγευμα, σε ακτίνα 200 μέτρων από το κάθε ναυαγοσωστικό βάθρο και υπό την επίβλεψη του Γ’ Λιμενικού Τμήματος Αιγίου.

«Έστω στην καρδιά του καλοκαιριού και της τουριστικής περιόδου, καταφέραμε τη ναυαγοσωστική κάλυψη. Η μεγάλη καθυστέρηση του δημοτικού προϋπολογισμού – με ευθύνη αποκλειστικά της αντιπολίτευσης – είχε ως συνέπεια τόσο ν’ αργήσουν οι ναυαγοσώστες κι ενώ έχουν κοινοποιηθεί στο δήμο πάνω από 20 παραβάσεις από 27 Ιουνίου έως 11 Ιουλίου. Τώρα, θα παρέχουμε στους λουόμενους ασφαλές μπάνιο» δήλωσε ο κ. Καλογερόπουλος.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

limeniko mpouka louomenoi
mourikis
farmakis 3
FB IMG 1627752110641