Αιγιάλεια: Περιοδεία του Νίκου Καραθανασόπουλου σε σταφιδοχώρια και στη Κουνινά
«Οι βιοπαλαιστές αγρότες της Αιγιαλείας δεν πρέπει να μείνουν με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας την καταστροφή τους, ούτε να εμπιστευτούν τις εξαγγελίες κυβερνητικών παραγόντων» αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Περιοδεία σε σταφιδοχώρια της Αιγιάλειας και στην Κουνινά θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 14 Νοεμβρίου ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.
Όπως αναφέρεται σε ανάλογη ανακοίνωση: «Οι βιοπαλαιστές αγρότες της Αιγιαλείας δεν πρέπει να μείνουν με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας την καταστροφή τους, ούτε να εμπιστευτούν τις εξαγγελίες κυβερνητικών παραγόντων.
Να απαιτήσουν :
-Κατώτατες εγγυημένες τιμές παραγωγού για την σταφίδα, που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να επιτρέπουν την επιβίωση των παραγωγών και συνέχιση της καλλιεργητικής δραστηριότητας.
-Μέτρα για τη διάθεση της παραγωγής με τιμή που να αφήνει εισόδημα επιβίωσης στους σταφιδοπαραγωγούς.
-Κατάργηση ΦΠΑ σε μέσα/εφόδια, είδη πρώτης ανάγκης. Αφορολόγητο πετρέλαιο. μείωση της τιμής αγροτικού τιμολογίου ρεύματος, καμιά διακοπή αγροτικής – οικιακής παροχής».
Το πρόγραμμα της περιοδείας είναι το εξής:
Κυριακή 14 Νοεμβρίου
Πρωί: 10.30 π.μ. Άβυθος και 12 μεσημ. Δάφνες
Απόγευμα: 6 μ.μ. Μελίσσια και 7.30 μ.μ. Συγκέντρωση στη Κουνινά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης από το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Ημερήσιες προβλέψεις 2/8: Η λογική συναντά το συναίσθημα σήμερα!
