Αιγιάλεια: Περιοδεία του Νίκου Καραθανασόπουλου σε σταφιδοχώρια και στη Κουνινά
«Οι βιοπαλαιστές αγρότες της Αιγιαλείας δεν πρέπει να μείνουν με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας την καταστροφή τους, ούτε να εμπιστευτούν τις εξαγγελίες κυβερνητικών παραγόντων» αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Περιοδεία σε σταφιδοχώρια της Αιγιάλειας και στην Κουνινά θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 14 Νοεμβρίου ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.
Όπως αναφέρεται σε ανάλογη ανακοίνωση: «Οι βιοπαλαιστές αγρότες της Αιγιαλείας δεν πρέπει να μείνουν με σταυρωμένα χέρια περιμένοντας την καταστροφή τους, ούτε να εμπιστευτούν τις εξαγγελίες κυβερνητικών παραγόντων.
Να απαιτήσουν :
-Κατώτατες εγγυημένες τιμές παραγωγού για την σταφίδα, που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να επιτρέπουν την επιβίωση των παραγωγών και συνέχιση της καλλιεργητικής δραστηριότητας.
-Μέτρα για τη διάθεση της παραγωγής με τιμή που να αφήνει εισόδημα επιβίωσης στους σταφιδοπαραγωγούς.
-Κατάργηση ΦΠΑ σε μέσα/εφόδια, είδη πρώτης ανάγκης. Αφορολόγητο πετρέλαιο. μείωση της τιμής αγροτικού τιμολογίου ρεύματος, καμιά διακοπή αγροτικής – οικιακής παροχής».
Το πρόγραμμα της περιοδείας είναι το εξής:
Κυριακή 14 Νοεμβρίου
Πρωί: 10.30 π.μ. Άβυθος και 12 μεσημ. Δάφνες
Απόγευμα: 6 μ.μ. Μελίσσια και 7.30 μ.μ. Συγκέντρωση στη Κουνινά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Τα 6 ζώδια που θα ερωτευτούν τον Σεπτέμβριο 2026: Πάθος & νέες αρχές!
Εγκεφαλικό: Η τροφή που μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε πανηγύρι στην Αστυπάλαια, πήρε το μικρόφωνο ΒΙΝΤΕΟ
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
