Αιγιάλεια – Ποια στελέχη της παράταξης Γούτου μπαίνουν σε ΔΣ Νομικών Προσώπων

«Επιτέλους, τα Συμβούλια των Νομικών Προσώπων θα λειτουργήσουν με αποτυπωμένη σε αυτά την πραγματική έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας και της θέλησης της κοινωνίας», σχολίασε ο Χρήστος Γούτος.

 

 

Αιγιάλεια - Ποια στελέχη της παράταξης Γούτου μπαίνουν σε ΔΣ Νομικών Προσώπων

Πολιτική ρεβάνς πήρε χθες, έστω και με καθυστέρηση δύο ολόκληρων χρόνων, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Αιγιαλείας, Χρήστος Γούτος, αφού όρισε δικά του στελέχη στις Επιτροπές του δήμου και στα διοικητικά συμβούλια των Νομικών Προσώπων, κάτι που,  βάσει νόμου, θα ‘πρεπε να ‘χε γίνει με το ξεκίνημα της θητείας του Δ. Καλογερόπουλου.

Η σύμπραξη, όμως, του δημάρχου με τη Βασιλική Ψυχράμη έφερε τότε ανατροπές, η αποχώρηση της επικεφαλής της «Ποιοτικής Αιγιάλειας» δεν συνοδεύτηκε με αποχώρηση και των δικών της στελεχών κι έτσι η κανονικότητα άργησε δυο χρόνια!

«Αυτό που έπρεπε να είχε γίνει το 2019, έγινε τώρα, με καθυστέρηση δύο χρόνων. Επιτέλους, τα Συμβούλια των Νομικών Προσώπων θα λειτουργήσουν με αποτυπωμένη σε αυτά την πραγματική έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας και της θέλησης της κοινωνίας. Γιατί μέχρι τώρα η συγκρότηση των Επιτροπών είχε γίνει σε δυσαρμονία με το εκλογικό αποτέλεσμα…», ήταν η δήλωση στην «Π» του Χρήστου Γούτου.

Στο χθεσινό ΔΣ παρέστη η παράταξη Γούτου και η παράταξη Παπακωνσταντινόπουλου, η οποία πρότεινε στελέχη της, αλλά το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό.

Η κ. Ψυχράμη έστειλε νωρίς το μεσημέρι επιστολή και ενημέρωνε για τη μη παρουσία της: «Σας ενημερώνουμε ότι η παράταξή μας δεν θα συμμετάσχει στη σημερινή διαδικασία ορισμού μελών στα νομικά πρόσωπα για τα υπόλοιπα 2 έτη και 2 μήνες της δημοτικής αυτής θητείας, καθώς επιθυμούμε στις θέσεις αυτές να οριστούν συνάδελφοι από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, όπως αυτές επιλέξουν».

Αναλυτικά, τα στελέχη της παράταξης Γούτου που μπήκαν στις Επιτροπές του δήμου:
-ΝΠΠΔ: Γιώργος Γιοβάς (αναπληρωματικός Μιχάλης Κυριακόπουλος), Περικλής Παπαγιαννακόπουλος (αν. Δημλήτρης Μπούνιας). Μη αιρετά μέλη, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Ειρήνη Δούσκα, Νούλα Ντερέκη.

-Λιμενικό Ταμείο: Πάνος Γιαννούλης (αναπληρωματικός Μιχάλης Κυριακόπουλος).

-Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος (αν. Αθανάσιος Χρυσανθόπουλος). Μη αιρετό μέλος Κωνσταντίνα Πρανούλη.

-Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: Αθ. Χρυσανθόπουλος (αν. Δημ. Παναγιωτακόπουλος). Μη αιρετό μέλος, Πολυξένη Αντωνοπούλου.

-ΔΗΚΕΠΑ: Βασίλης Χριστόπουλος (αναπληρωματικός Παναγιώτης Τζερεντζούλιας), Πάνος Γιαννούλης (αν. Αθ. Χρυσανθόπουλος). Μη αιρετό μέλος, Μαρία Φάκου.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα απο την Πάτρα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις - νέα από την Πάτρα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο pelop.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ