Αιγιάλεια – Στάθης Θεοδωρακόπουλος: «Η ΝΔ μου χρωστάει, όχι εγώ…»!

Ο Στάθης Θεοδωρακόπουλος εξηγεί στην «ΠτΔ» γιατί στηρίζει Σπηλιόπουλο για δήμαρχο και όχι Γούτο!

Αιγιάλεια - Στάθης Θεοδωρακόπουλος: «Η ΝΔ μου χρωστάει, όχι εγώ...»! Ο Στάθης Θεοδωρακόπουλος

Ο Στάθης Θεοδωρακόπουλος, με αποκλειστικές δηλώσεις του στην «Πελοπόννησο της Δευτέρας», αποκαλύπτει γιατί υποστηρίζει στις δημοτικές εκλογές τον Κώστα Σπηλιόπουλο για νέο δήμαρχο Αιγιάλειας. Η «λογική», όση λογική υπάρχει στην πολιτική, έλεγε πως ο πρώην δήμαρχος Αιγίου και Αιγιάλειας, ως φίλος της ΝΔ, θα στήριζε τον Χρήστο Γούτο, που έχει και την στήριξη της τοπικής ΝΔ.

Παρεμπιπτόντως, το 2014 ο Χρ. Γούτος ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη Θεοδωρακόπουλου (δήμαρχος εξελέγη τότε ο Θανάσης Παναγόπουλος) και το 2019 ο κ. Θεοδωρακόπουλος στήριξε και επίσημα την υποψηφιότητα Γούτου για τη δημαρχία!
Κι όμως, τώρα, ο κ. Θεοδωρακόπουλος έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ του κ. Σπηλιόπουλου.

Και να ποιοι είναι οι λόγοι, όπως τους εξηγεί στην «ΠτΔ», σε μια υπόθεση που θα συζητηθεί ιδιαίτερα.

-«Θεωρώ πως ο Σπηλιόπουλος είναι ο ικανότερος. Μετά από 51 συναπτά χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, γνωρίζω καλά όλους τους υποψήφιους, έχουν περάσει από τα χέρια μου. Επειδή η πόλη έχει πάρει την όπισθεν και έχουμε χάσει ατελείωτα πράγματα και βουλιάζουμε, εκτιμώ πως ο Σπηλιόπουλος είναι η μοναδική ελπίδα.

Εγώ δεν πειθαρχώ σε κομματικές γραμμές, ποτέ δεν το ‘κανα. Και εκτός αυτού, η ΝΔ ποτέ δεν με στήριξε. Παρότι κράτησα την πλάτη μου το κόμμα για πολλά χρόνια εδώ στην Αιγιάλεια, το κόμμα ποτέ δεν με στήριξε. Απεναντίας. Στις τελευταίες εκλογές που έχασα, το 2014 από τον κ. Παναγόπουλο, έχασα εξ αιτίας της ΝΔ. Αρα, μου χρωστάνε στη ΝΔ, δεν τους χρωστάω.

-Δεν ξέρω αν τελικά θα εκλεγεί ή όχι, αλλά εγώ θα έχω ήσυχη τη συνείδησή μου ότι έκανα αυτό που πιστεύω σωστό για την πόλη μου.

Οσο για το τι θα γίνει, είναι ερωτηματικό. Η πόλη του Αιγίου θέλει Σπηλιόπουλο, είμαι σίγουρος. Αλλά τα περίχωρα και τα χωριά είναι μοιρασμένα μεταξύ Καλογερόπουλου και Γούτου. Σε δέκα μέρες ίσως μπορώ να πω κάτι πιο σίγουρο…».

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ