Αιγιάλεια: Συνάντηση Ανδριόπουλου με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου για τις αλλαγές του e-ΕΦΚΑ
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα εξεταστούν οι επιπτώσεις που ενδέχεται να προκύψουν από την κατάργηση τοπικών δομών και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων εκτός της Αιγιάλειας, καθώς και οι συνέπειες για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Την Τετάρτη 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δημάρχου Τάκη Ανδριόπουλου με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, με αντικείμενο τις προτεινόμενες αλλαγές στο νέο νομοσχέδιο Χατζηδάκη και ειδικότερα το άρθρο 10, που αφορά τον e-ΕΦΚΑ.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα εξεταστούν οι επιπτώσεις που ενδέχεται να προκύψουν από την κατάργηση τοπικών δομών και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων εκτός της Αιγιάλειας, καθώς και οι συνέπειες για την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Στόχος της συζήτησης είναι η ανταλλαγή απόψεων και η διαμόρφωση κοινών θέσεων, με γνώμονα την προστασία των αναγκών της τοπικής κοινωνίας και τη διασφάλιση της ισότιμης πρόσβασης των πολιτών στις υπηρεσίες.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Ο Σύλλογος Δρυμοτών Καλαβρύτων έκανε εκδήλωση στο χωριό ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
Anne Hathaway: Τι είπε για το «Princess Diaries 3» και τη Julie Andrews
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Xiaomi παρουσιάζει τον Xring 03 και ξοδεύει εκατομμύρια για να μη χρειάζεται τους άλλους
