Αίγιο: 17χρονος είχε κλέψει κινητό και χρήματα από αυτοκίνητο – Δικογραφία και στους γονείς
Στην εξιχνίαση κλοπής που είχε διαπραχθεί τον Ιούλιο του 2025 στο Αίγιο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος ενός τότε 17χρονου, αλλά και των γονέων του για παραμέληση εποπτείας.
Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγιαλείας υπόθεση κλοπής που είχε σημειωθεί τον Ιούλιο του 2025 στο Αίγιο, με τις αρχές να σχηματίζουν δικογραφία σε βάρος ενός τότε ανήλικου 17 ετών, καθώς και σε βάρος των γονέων του για παραμέληση της εποπτείας του.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 7 Ιουλίου 2025 ο κατηγορούμενος φέρεται να αφαίρεσε από ανασφάλιστο όχημα ημεδαπής γυναίκας, έξω από κοιμητήριο της περιοχής, το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, κινητό τηλέφωνο, έγγραφα και γυαλιά.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των κατηγορουμένων θα υποβληθεί στον Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αχαΐας (Παράλληλη Έδρα Αιγίου), για τα περαιτέρω.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Η επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Λαμπερή καλοκαιρινή γιορτή στην Πλαζ για τα 44 χρόνια προσφοράς της «Φλόγας» ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Το «κρέας»… μιας σκοτεινής επαρχίας στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας ΦΩΤΟ
