Αίγιο: Αποκαθίσταται τάχιστα η οδός Κλεισούρας – Συνάντηση Καλογερόπουλου με αντιπροσωπεία του 1ου ΓΕΛ

Συνάντηση Δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου με αντιπροσωπεία του 1ου ΓΕΛ Αιγίου

Αίγιο

Τη διαβεβαίωση ότι η οδός Κλεισούρας θα αποκατασταθεί άμεσα με νέο ασφαλτοτάπητα και με παράλληλες εργασίες που θα διασφαλίσουν την απρόσκοπτη και ασφαλή προσβασιμότητα στο σχολείο τους, έδωσε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος στην αντιπροσωπεία του 1ου ΓΕΛ Αιγίου που τον επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του, ταυτόχρονα με ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας των μαθητών του σχολείου έξω από το Δημαρχείο Αιγιαλείας.

Ο κ. Καλογερόπουλος σημείωσε ότι εδώ και 23 χρόνια, οπότε και ξεκίνησε τη λειτουργία του το σχολικό συγκρότημα του 1ου ΓΕΛ Αιγίου, δεν είχαν γίνει ουσιαστικές κινήσεις για τη βελτίωση των υποδομών σε μια οδό που είναι υπερφορτωμένη με την ταυτόχρονη ύπαρξη του ΙΚΑ, του Ιδρύματος «Άγιος Χαράλαμπος», του σχολείου και σύντομα και του ΕΚΑΜΕ Αιγίου αλλά και με οικίες. «Είναι δικαιολογημένη η αγανάκτηση των μαθητών και η νεολαία μας είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας, καλά κάνουν και διαμαρτύρονται. Εμείς οι μεγάλοι, με την ωριμότητά μας, προχωρούμε επί της ουσίας και εντός των ημερών θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες για την ασφαλέστερη πρόσβαση στο σχολείο, στο μέτρο του δυνατού και βάσει των αντικειμενικών συνθηκών και δεδομένων» τόνισε στην αντιπροσωπεία ο κ. Καλογερόπουλος, ο οποίος συμπλήρωσε ότι λίγη ώρα νωρίτερα σε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αιγιαλείας, δόθηκε εντολή να ακολουθηθούν τάχιστα όλες οι νόμιμες αλληλοδιάδοχες γραφειοκρατικές και άλλες διαδικασίες. Το γεγονός ότι στο σημείο έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες του νέου αποχετευτικού δικτύου της οδού Κορίνθου και οι απαραίτητοι καθαρισμοί φρεατίων, η τοποθέτηση εφεδρικού αντλιοστασίου κλπ. είναι αρκετά σημαντικό και μάλιστα τόσο ο δήμαρχος Αιγιαλείας όσο και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Γιώργος Ντίνος που ήταν παρών, τόνισαν ότι η αρχική μελέτη δεν προέβλεπε τη δημιουργία της υποδομής στην οδό Κλεισούρας αλλά προστέθηκε με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής. Καταλήγοντας ο κ. Καλογερόπουλος ανέφερε: «Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, το έργο θα τελειώσει σε λίγες μέρες κι εγώ πραγματικά είμαι χαρούμενος και που σας συνάντησα αλλά και γιατί έχουμε αυτή τη θετική εξέλιξη».

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν μέλη του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου, ο διευθυντής και καθηγητές του σχολείου και εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων, καθώς και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Φραγκονικολόπουλος και Βασίλης Χριστόπουλος.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments