Αίγιο: Αποθήκη μηχανημάτων και υλικών το «φιλέτο» της Χαρτοποιίας – Ξανά στο ΔΣ

image 575077

Επανέρχεται ο Δήμος Αιγιάλειας στη χρήση παλιού κτιρίου της πρώην Χαρτοποιίας Αιγίου για την στέγαση μηχανημάτων και υλικών της Τεχνικής του Υπηρεσίας, παρότι αυτό ως εισήγηση της αντιδημάρχου Μαρίας Γιδά, είχε καταψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο, μάλιστα και με τις ψήφους της δημοτικής συμβούλου του δημάρχου Μαρίας Τσουκαλά, αλλά και του συνεργαζόμενου Στράτου Βαρδάκη.

Παρότι η βασική διαφωνία ήταν πως το παλιό εργοστάσιο δεν μπορεί να μετατραπεί σε αποθήκη, αλλά ως «φιλέτο» δημοτικό θα πρέπει να αξιοποιηθεί αλλιώς για να φέρει ανάπτυξη στην πόλη, στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ (5μ.μ.) η εισήγηση για χρήση των εγκαταστάσεων – 300μ. από το Λιμεναρχείο – θα συζητηθεί ξανά, έχοντας και την σύμφωνη γνωμοδότηση του κοινοτικού συμβουλίου Αιγίου.

Η δημοτική αρχή προβάλλει την αναγκαιότητα προσωρινής μεταφοράς από ακίνητο της Περιφέρειας στον δρόμο προς Αλυκή, η σύμβαση για το οποίο έχει λήξει, ενώ με δύο έγγραφα η Εισαγγελία ζητά να εκκενωθεί λόγω στατικής ανεπάρκειας και κινδύνων που ελλοχεύουν για εργαζόμενους.   

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ