Αίγιο – Μπέσκος για τα Funds: Στέλνει ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωπαϊκή Ενωση!
Είναι σκάνδαλο ότι με ευθύνη της Πολιτείας δεν εφαρμόζεται ο νόμος του 2015 που προβλέπει καταβολή τελών φόρων. Απ’ αυτή τη μη καταβολή, το Δημόσιο έχει χάσει 58 δις ευρώ…», σημειώνει μεταξύ άλλων.
Καταγγελία-αναφορά στην Κομισιόν κατά της κυβέρνησης, και της νυν και προηγούμενης, ετοιμάζει ο Γιώργος Μπέσκος, ως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, με το αιτιολογικό ότι επέτρεψαν στις Eισπρακτικές Εταιρείες Διαχείρισης απαιτήσεων δανείων (στα funds) να μην εκπληρώνουν προς το κράτος τις συμβατικές υποχρεώσεις τους, έτσι όπως προβλέφτηκαν με νόμο το 2016, με αποτέλεσμα τα κρατικά ταμεία να έχουν υποστεί ζημιά 58 δις ευρώ!
«Δεν είναι δυνατόν η μεγαλύτερη μερίδα του ελληνικού λαού να πληρώνει ακόμα τα σπασμένα από τα μνημόνια και την ίδια ώρα το ελληνικό Δημόσιο να κάνει τα στραβά μάτια και να αφήνει τα Funds να κάνουν χρήση ενός νόμου από το 2003, για να έχουν ατέλειες σε μεταβιβάσεις και αναμεταβιβάσεις δανείων. Είναι σκάνδαλο ότι με ευθύνη της Πολιτείας δεν εφαρμόζεται ο νόμος του 2015 που προβλέπει καταβολή τελών φόρων. Απ’ αυτή τη μη καταβολή, το Δημόσιο έχει χάσει 58 δις ευρώ…».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών στη Βυρωνική Εταιρεία ΦΩΤΟ
Ερευνητές της AI προειδοποιούν για την superintelligence «Είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται»
Ανθρωπομορφισμός στην Τεχνητή Νοημοσύνη: Η σύσταση του Associated Press και η συζήτηση για την ευθύνη
Τα Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη συγχαίρουν την ομάδα του NextGenMinds ΦΩΤΟ
Game of Thrones Aegon’s Conquest: Έρχεται η πρώτη ταινία του Westeros
