Αίγιο: Χειρουργεία «εξυπηρέτησης» από την Πάτρα

image 602096

Ομαλά άρχισε η υλοποίηση της απόφασης που πήραν από κοινού η 6η Υγειονομική Περιφέρεια και τα στελέχη των Νοσοκομείων Ρίου και Αιγίου, για τακτικές χειρουργικές επεμβάσεις ασθενών (ογκολογικής φύσεως) στην μονάδα της Αιγιάλειας.

Μόνος στόχος είναι να «μπει πλάτη» στο επιβαρυμένο και νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό Πανεπιστημιακό της Πάτρας, με την εξυπηρέτηση ασθενών εν αναμονή.

Τα χειρουργεία και κυρίως τα εξειδικευμένα κάνουν ιατροί από του ΠΓΝΠ, κάτι που θα συνεχιστεί, βάσει σχεδίου αντιμετώπισης της κρίσης, μέχρι και τα μέσα Απριλίου, χωρίς μετακινούμενους αναισθησιολόγους όμως, κάτι με το οποίο επιφορτίζεται το ΓΝΑ.

Ο διευθυντής του Χειρουργικού Τομέα στο Αίγιο Δημήτρης Κανελλόπουλος, διαβεβαιώνει πως κάθε Παρασκευή προσπαθεί να βοηθήσει τους χειρουργούς από το Ρίο και έτσι ν΄ εξυπηρετηθεί το ΕΣΥ, χωρίς να αποκλείει και χρονική επέκταση αυτής συνεργασίας.

«Αυτές οι επεμβάσεις δεν εξυπηρετούν το δικό μας νοσοκομείο, εξυπηρέτηση γίνεται» σημείωσε, εξηγώντας το έκτακτο της περίστασης.    

 

 

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

kataskinosi paidi
ΕΟΔΥ
eva
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ 02