Αίγιο: Χωρίς νερό, υγιεινή και έργο περιξ της πλατείας Αγίας Λαύρας

Διαμαρτυρίες για τη ΔΕΥΑΑ και μαρτυρίες για ηλικιωμένους που.. ουρούν όπου βρουν στην πλατεία Αγίας Λαύρας του Αιγίου.

Αίγιο: Χωρίς νερό, υγιεινή και έργο περιξ της πλατείας Αγίας Λαύρας

Αναστάτωση προκλήθηκε, την περασμένη εβδομάδα, στο κέντρο του Αιγίου και συγκεκριμένα πέριξ της πλατείας Αγίας Λαύρας -που παραμένει ένα παρατημένο εργοτάξιο- αφού οι επαγγελματίες διαπίστωσαν ότι είχαν ξεμείνει από τρεχούμενο νερό κι ενώ, λόγω των ημερών η πελατεία τους ήταν αρκετή.

Πολλοί ήσαν αυτοί που επικοινώνησαν με την «Π» για να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημα, με τη διαμαρτυρία στα χείλη τους, ότι «η ΔΕΥΑ Αιγιάλειας, παρότι είχε ενημερωθεί, δεν έδειξε να σπεύδει να αποκαταστήσει την πιθανή βλάβη».

Παράλληλα, άδραξαν την ευκαιρία να επιτεθούν στον Δήμο για το σταματημένο έργο της Ανάπλασης, καταμαρτυρώντας… μέχρι και περιπτώσεις ηλικιωμένων, που έχουν ακόμη την πλατεία ως στέκι, και μη έχοντας άλλη λύση ουρούν όπου βρουν!

Η απάντηση στους επαγγελματίες, επί του προβλήματος της υδροδότησης, ήρθε από τον τεχνικό διευθυντή της ΔΕΥΑΑ Παναγιώτη Νικολόπουλο, ο οποίος το βράδυ ενημέρωσε την «Π», ότι η αναστάτωση και η ταλαιπωρία των επαγγελματιών του κέντρου «οφείλετο σε μία ιδιαίτερη βλάβη του δικτύου κοντά στην Δημοτική Βιβλιοθήκη της οδού Βασ. Κωνσταντίνου, που επέβαλε τη διακοπή της ροής για ώρες».

Το περιστατικό ανέδειξε, πάντως, την ανάγκη άμεσης κατασκευής ανακαίνισης της πλατείας, κάτι που έχει «κολλήσει» σε προσφυγές στη Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ενώ συνεχίζει να αποτελεί σημείο πολιτικής τριβής… δημοτικής αρχής και αντιπολίτευσης!

 

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ