Αίγιο: Διπλή διάψευση για παράνομη εναπόθεση σκουπδιών στην Τέμενη

image 615012
Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσε ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Τέμενης και ν’ απαντήσει παράλληλα σε αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί μη νόμιμου Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, προσπαθεί τώρα ο Δήμος Αιγιάλειας.
> Ο Νίκος Καραΐσκος (αντιδήμαρχος Καθαριότητας) διαβεβαιώνει πως αυτό δεν ισχύει και πως ο Δήμος είναι συμβατός με το Σχέδιο Συμμόρφωσης της Περιφέρειας, που συμπεριλαμβάνει και τον ΣΜΑ, ξεκαθαρίζοντας πως αν δεν είχε άδεια θα τον είχε κλείσει. Σχετικά με το γειτονικό οικόπεδο «Ορφανίδη» μιλά για ελεγχόμενη καύση κλαδοδεμάτων και «καθαρό» έλεγχο των αρμοδίων Υπηρεσιών. «Εχουν γίνει καλά βήματα και είναι γενικά καλύτερη κατάσταση» λέει.
Για τον ΧΥΤΑ Αιγείρας, ο αντιδήμαρχος σημειώνει πως σταδιακά θα αποκαταστθεί πλήρως, όντας όμως στη δικαιοδοσία του ΣΥΔΙΣΑ Αχαΐας.
> Ο Δημήτρης Μακρής, (πρόεδρος της Κοινότητας Τεμένης), μιλώντας στην «Π», υπενθύμισε ότι το καλοκαίρι με τον Δήμο έφτασε λίγο πριν τα δικαστήρια, ωστόσο πάντοτε σκοπός του είναι να μην μένουν τα σκουπίδια εκεί. «Τα σκουπίδια βλέπω ότι φεύγουν, έχει τσιμεντοστρωθεί, δεν μυρίζει και λειτουργεί νομότυπα. Αυτό μας ικανοποιεί, όσο υπάρχει η άδεια από την Περιφέρεια, μήνα με τον μήνα. Για δε τη νέα Μονάδα Κομποστοποίησης, εφόσον είναι νόμιμη, είμαστε θετικοί. Θα δουλέψει και κάποιος κόσμος και άλλωστε υπάρχει και αλλού στη χώρα. Δεν θ’ απολογηθώ όμως εγώ για τις χωμένες μπάλες από πολύ παλιά εκεί».
Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

fotia ziria 9
sakellaropoulos panagiotis
αμαλια
δημαρχειο