Αίγιο: Επτά συλλήψεις για ρευματοκλοπή – Είχαν συνδέσει παράνομα τα σπίτια τους στο δίκτυο
Σε επτά συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές στο Αίγιο μετά από ελέγχους για παράνομη ηλεκτροδότηση κατοικιών. Η υπόθεση αφορά ρευματοκλοπή με απευθείας σύνδεση στο δίκτυο, χωρίς καταγραφή κατανάλωσης.
Στα χέρια της Αστυνομίας βρέθηκαν επτά άτομα στο Αίγιο, έπειτα από επιχείρηση ελέγχων για παράνομη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγιαλείας, ενώ σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία για ρευματοκλοπή.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, κατά τη διάρκεια ελέγχου από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι ηλεκτροδοτούσαν παράνομα τις κατοικίες τους, έχοντας συνδέσει καλώδια απευθείας στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Με αυτόν τον τρόπο η κατανάλωση ρεύματος δεν καταγραφόταν, προκαλώντας οικονομική ζημία.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των επτά συλληφθέντων πρόκειται να υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, στην παράλληλη έδρα Αιγίου, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εγκαίνια στο Εργαστηρίου Ανατομίας του Πανεπιστημίου Πατρών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το Motorola Razr λέει αντίο στο clamshell το και φέρνει αντίπαλο στο iPhone Duo
Ελ Νίνιο: Τι είναι το φαινόμενο που μας ανησυχεί ιδιαίτερα και πώς επηρεάζει την Ελλάδα
Ο εορτασμός της Παντάνασσας στο Τρουσάκι Σταροχωρίου ΦΩΤΟ
iPhone Duo εναντίον Samsung Galaxy Z Fold 8
