Αίγιο: Φιλανθρωπικό master class ζωγραφικής με κρασί την Κυριακή

Τα έσοδα από την εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης», θα διατεθούν για τις ανάγκες ξενώνα στην Αθήνα που φιλοξενεί παιδιά από ορφανοτροφείο της Ουκρανίας.

Αίγιο

H Εθελοντική Ομάδα Humanitarian Aid Centerin Greece, από την Ουκρανία, θέλοντας να βοηθήσει την χώρα της, διοργανώνει την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 12.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης» φιλανθρωπικό master class ζωγραφικής με κρασί.

Θα μπορείτε να απολαύσετε την ευχάριστη ατμόσφαιρα του master class στο οποίο θα μάθετε να ζωγραφίζετε με κρασί σαν να ήταν ακουαρέλα. Μετά τη συνάντηση, θα έχετε μια έτοιμη εικόνα σε μορφή Α3, την οποία θα πάρετε μαζί σας με όλη την ξεχωριστή αυτή εμπειρία και τις εντυπώσεις.

Αίγιο

Κόστος συμμετοχής: 25 ευρώ. Ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων προσέλευσης θα υπάρχει διαχωρισμός σε γκρουπ.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από όσους και όσες συμμετέχουν στη δράση που θα γίνει στο Αίγιο, θα διατεθούν για τις ανάγκες ενός ξενώνα στην Αθήνα που φιλοξενεί παιδιά από ορφανοτροφείο της Ουκρανίας.

Συγκεκριμένα για:

-Διαμόρφωση και βελτίωση του κήπου του ξενώνα

-Αντικατάσταση των επίπλων στα μπάνια του κτιρίου

-Ελαιοχρωματισμό των εσωτερικών κοινόχρηστων χώρων του ξενώνα

Η δράση θα πραγματοποιηθεί με την έγκριση της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελλάδα, ενώ πολύτιμη είναι η βοήθεια του Ιδρύματος «Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου».

Όλα τα χρήματα που συγκεντρώνονται από ανάλογα masterclass που πραγματοποιεί η ομάδα εθελοντών ουκρανικής καταγωγής, που ζει στην Ελλάδα διατίθενται για την υποστήριξη και βοήθεια της Ουκρανίας.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας
Τάκης Ζαχαράτος
ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας
ΠΑΤΡΑ