Αίγιο – Η Βάσω Ψυχράμη μέσω της «Π» απαντά στον Δ. Καλογερόπουλο: «Ο τόπος θέλει έργα κι όχι ανούσια λόγια»

Τι αναφέρει στην τοποθέτησή της μέσω της «ΠτΔ» η επικεφαλής της παράταξης Ποιοτική Αιγιάλεια.

Αίγιο

Η Βασιλική Ψυχράμη, επικεφαλής της παράταξης Ποιοτική Αιγιάλεια, που και επίσημα πλέον ενώνεται με την παράταξη του Χρήστου Γούτου και θα κατέβουν μαζί στις δημοτικές εκλογές του 2023, με επικεφαλής τον κ. Γούτο, έκανε την πρώτη της δήλωση, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας, αποκλειστικά στην «ΠτΔ».

Απαντά και στη δήλωση του δημάρχου Δημ. Καλογερόπουλου, την περασμένη Παρασκευή, με την οποία εκτόξευσε τα καρφιά του για την απόφαση των Χρ. Γούτου-Βασ. Ψυχράμη.

Η τοποθέτηση της κ. Ψυχράμη στην «ΠτΔ»:

«Oλα θα πάνε καλά, όπως πρέπει δηλαδή. Οι επαγγελματίες της πολιτικής μόνο λόγια λένε. Οι άνθρωποι της προσφοράς αφήνουν έργο σε όποιον τομέα υπηρετούν, εργάζονται έντιμα για να επιλύσουν προβλήματα του τόπου, προτείνουν τις ενδεδειγμένες λύσεις, μελετούν και αξιοποιούν τους ειδικούς, προστατεύουν το δημόσιο συμφέρον και δεν ριζώνουν στις καρέκλες.α

Να πράξει το καθήκον του ο δήμαρχος Αιγιάλειας, να δουλέψει και ν’ αφήσει τα λόγια του αέρα και την άκρατη ηθικολογία , διότι ο τόπος βρίσκεται σε δεινή θέση και χρειάζεται σοβαρότητα. Να μην ανησυχεί για τη δική μου παράταξη. Είναι δική μου ευθύνη και δική μου κόπια. Ας ασχοληθεί με τα οίκου του, καθώς πολλά ερωτηματικά δημιουργούν οι αιχμές πρώην αντιδημάρχου και νυν ανεξάρτητου συμβούλου ότι διαφώνησε με τον δήμαρχο για τη διαχείριση του δημοτικού ταμείου. Ο τόπος χρειάζεται έργα και όχι ανούσια λόγια».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ