Αίγιο: Ημερίδα για βία ανηλικών και παραβατικότητα στις 19 Φεβρουαρίου
Η ενημερωτική εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει η Ενωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου και το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.
Τη Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου στις 6μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης» στο Αίγιο θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για τη παραβατικότητα και βία ανηλίκων.
Στην ενημερωτική εκδήλωση θα μιλήσουν ο καθηγητής εγκληματολογίας Αγγελος Τσιγκρής, η ψυχολόγος MSc της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, Ιωάννα Τσάκωνα, ο αστυνόμος Β’ της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, Δημήτρης Πανούτσος με ειδίκευση στη χρήση και τους κινδύνους του διαδικτύου, και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Αιγιαλείας και εκπαιδευτικός Δημήτρης Ελευθεριώτης.
Η ενημερωτική εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχουν αναλάβει η Ενωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου και το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Gemini 3.8 Live: Η Google κάνει τη συνομιλία με την AI πιο φυσική και πολύ πιο έξυπνη
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Εκπαιδευτική δράση «Η δική μου βιβλιοθήκη» ΦΩΤΟ
Νέα έρευνα της Google δείχνει πώς χρησιμοποιούν οι έφηβοι την AI
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
