Αίγιο: Λεία 40.000 ευρώ από κλοπές μεταλλικών και χάλκινων αντικειμένων
Για την διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι εντόπισαν τον άνδρα χθες το πρωί, στην οικία του και τον συνέλαβαν.
Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή του Αιγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ανακοίνωση αστυνομίας:
Ειδικότερα, ο άνδρας, προχθές το μεσημέρι, μετέβη με όχημα σε επιχείρηση σε περιοχή του Αιγίου, όπου την διέρρηξε με την χρήση λοστού, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσε μεταλλικά τμήματα από γεωργικά εργαλεία, (50) μεταλλικούς δίσκους, χάλκινους σωλήνες και έναν μεταλλικό καυστήρα, συνολικής αξίας 40.000 ευρώ περίπου, τα οποία εμφόρτωσε στο όχημα και τράπηκε σε φυγή.
Για την διερεύνηση του περιστατικού, κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι εντόπισαν τον άνδρα χθες το πρωί, στην οικία του και τον συνέλαβαν.
Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το όχημα που χρησιμοποίησε ο συλληφθείς για την διάπραξη της κλοπής σε οικία ενός ημεδαπού άνδρα, ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε κλοπή.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στον Κρίνο ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Εκπαιδευτικά Κέντρα «Ορμή – Άριστα»: 40 χρόνια επιτυχιών και το αδιαχώρητο στη «Γιορτή της Τούρτας» ΦΩΤΟ
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Προβολή της ταινίας «Άγιος Παΐσιος» στο Μιντιλόγλι ΦΩΤΟ
