Αίγιο: «Μάνα – Μητέρα – Μαμά: Η κλωστή που δεν κόβεται…» Εκδήλωση τιμής στην Μητέρα!
Την Κυριακή 11 Μαΐου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ελαιώνα «Οι Τρυπιώτισσες», υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγιαλείας και της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας (Πρόεδρος η Αντιδήμαρχος κα Μαρία Ιατροπούλου) διοργανώνει την Κυριακή 11 Μαΐου 2025, στις 6.30 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Παλιού Δημοτικού Σχολείου Ελαιώνα, μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στη Μητέρα, που είναι η καρδιά και ο πυρήνας της ζωής.
Τον συντονισμό των δράσεων εκ μέρους του Δήμου Αιγιάλειας έχουν: η Αντιδήμαρχος Εθιμοτυπίας, Δημ. Σχέσεων, Επικοινωνίας & Συναφών Εκδηλώσεων, κα Μαρία Αγγελοπούλου και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού & Αδέσποτων Ζώων κος Γιώργος Φραγκονικολόπουλος.
Με τίτλο «Μάνα – Μητέρα – Μαμά: Η κλωστή που δεν κόβεται…», η εκδήλωση φιλοδοξεί να τιμήσει τη μητρική φιγούρα μέσα από μουσική, λόγο και εικαστική έκφραση.
Συμμετέχουν:
- Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου με ένα σύντομο αφιέρωμα βασισμένο στο βιβλίο της “Γράμμα στην Μάνα της Διπλανής πόρτας”
- Η Παιδική Χορωδία Δήμου Αιγιαλείας, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Μπέσσυ Νάσση
- Τα δημιουργικά τμήματα Ζωγραφικής, Χειροτεχνίας, Μακραμέ και Φωτογραφίας του Συλλόγου, παρουσιάζοντας το έργο τους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Η εκδήλωση του Δήμου για τον Αιγιώτη καθηγητή Νανοτεχνολογίας Θέμη Προδρομάκη ΦΩΤΟ
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Το κόκκινο φεγγάρι «αποτύπωσε» τη δύσκολη μάχη με τις φλόγες στην Αιγιάλεια
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Στα Καλάβρυτα Χατζηνάσιος και Κορκολής ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
