Αίγιο: Ο δήμαρχος ανακοίνωσε πως παίρνει πίσω την πεζοδρόμηση της Μητροπόλεως – Διαμαρτυρία εμπόρων και επαγγελματιών – ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ο δήμαρχος τους ανακοίνωσε ότι θα άρει την πεζοδρόμηση μετά τις έντονες αντιδράσεις

Παρά την πληροφορία ότι αύριο η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αιγιάλειας θα πάρει πίσω την πεζοδρόμηση της οδού Μητροπόλεως – όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Πελοπόννησος» – με μία έμπρακτη κίνηση διαμαρτυρίας απάντησαν σήμερα καταστηματάρχες, επαγγελματίες και έμποροι του ιστορικού κέντρου, μετά τις προσφυγές και τα ψηφίσματα κατά της δημοτικής αρχής και την απόφασή της να κρατήσει κλειστή την κεντρική οδού Αιγίου (από Ρωμανιώλη έως Σολωμού) κατά τις ώρες 9π.μ. – 2μ.μ. έως τα τέλη Αυγούστου.

Αίγιο: Ο δήμαρχος ανακοίνωσε πως παίρνει πίσω την πεζοδρόμηση της Μητροπόλεως - Διαμαρτυρία εμπόρων και επαγγελματιών - ΦΩΤΟΠροχώρησαν λοιπόν σε συγκέντρωση, στις 12 το μεσημέρι, έξω από το Δημαρχείο και συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Δ.Καλογερόπουλο, όπου διατράνωσαν την ολική άρση του μεμονωμένου κυκλοφοριακού μέτρου και να παραδώσουν στον δήμαρχο Δ. Καλογερόπουλο κείμενο, στο οποίο τον καταγγέλλουν και δηλώνουν αγανάκτηση και απόλυτη απογοήτευση από την απόφαση «εν μια νυκτί, αυθαίρετα, πρόχειρα, δίχως μελέτη, χωρίς καμία υποδομή, με σωρεία κινδύνων να ελλοχεύουν και μόνο κατά το δοκούν».

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ο δήμαρχος τους ανακοίνωσε ότι θα άρει την πεζοδρόμηση!

Στο συλλαλητήριο είχε συμμετοχή – επίσημα – ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας, στηρίζοντας τους καταστηματάρχες που υποστηρίζουν ότι πλήττονται από το κλείσιμο του δρόμου. «Μόνο όλοι μαζί μπορούμε ν’ ανατρέψουμε αυτές τις αδικίες και πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη δίνοντας το παρών» δήλωσε ο πρόεδρος των Εμπόρων Λ. Παπαδόπουλος.

Παρομοίως, στήριξη παρείχε, σύσσωμη η δημοτική αντιπολίτευση, το Εργατικό Κέντρο, η Παναιγιάλεια Επιμελητηριακή Κίνηση και πολλοί άλλοι φορείς