Αίγιο: Προς αναβολή η δική του προπονητή πυγμαχίας

Ο 49χρονος προπονητής πυγμαχίας κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης αθλήτριας το 2021.

πυγμαχίας

Η πρώτη αναβολή δόθηκε πέρυσι, η δεύτερη τον Ιανουάριο, η τρίτη τον Μάρτιο και βρισκόμαστε στα πρόθυρα και τέταρτης αν δεν αλλάξουν κάποια παρασκηνιακά δεδομένα μέχρι τη Δευτέρα, οπότε έχει προγραμματιστεί να εκδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου η υπόθεση που αφορά στον γνωστό πατρινό προπονητή πυγμαχίας Λάμπρο Mιχαλόπουλο!

Ο 49χρονος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης αθλήτριας το 2021. Λίγες μέρες αργότερα, μετά από διαφωνία εισαγγελέα – ανακριτή, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πατρών τον έκρινε προσωρινά κρατούμενο και οδηγήθηκε στις Φυλακές Τρίπολης, αλλά μόλις ένα μήνα αργότερα ο ανακριτής κ. Ρήγας διέταξε την αποφυλάκισή του, με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής 2.000 ευρώ και της παρουσίας του μία φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της κατοικίας του.

Στις περιπτώσεις που παρατηρείται το φαινόμενο συχνών αναβολών, τις επιδιώκει συνήθως ένας κατηγορούμενος που θέλει να ξεχαστεί το όποιο αδίκημά του στο βάθος του χρόνου.

Δικαστικοί κύκλοι τόνιζαν στην «Πελοπόννησο» ότι ο κατηγορούμενος έχοντας πιθανώς πληροφόρηση για νέα αναβολή της δίκης του, διαμηνύει τη βούλησή του να εκδικασθεί η υπόθεσή του για να τερματισθεί η «ομηρεία» του, έχοντας την πεποίθηση ότι θα αθωωθεί!

Διαβάστε επίσης:

 

Σαφές μήνυμα Μητσοτάκη στα Σκόπια: «Απόλυτη συμμόρφωση της Β. Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος»

Κοινωνικός Τουρισμός 2024-2025: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις, ποια τα κριτήρια μοριοδότησης

Puff Daddy: Σκληρό βίντεο τον δείχνει να χτυπάει άσχημα την πρώην σύντροφό του σε διάδρομο ξενοδοχείου

Ξανά στις ράγες το τρενάκι του Πηλίου