Αίγιο: Σε ρυθμούς «Black Friday» με δρώμενα και εκπλήξεις – ΦΩΤΟ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας σε μια προσπάθεια τόνωσης του αγοραστικού κλίματος, σε συνεργασία με τον δήμο και τη ΔΗΚΕΠΑ, στο πλαίσιο του Black Friday, διοργάνωσε με επιτυχία σειρά δράσεων για τους καταναλωτές.

BLACK FRIDAY Πλήθος κόσμου στον πεζόδρομο της Κλεομένους Οικονόμου

Την Παρασκευή 25/11/2022, οι κεντρικοί δρόμοι του Αιγίου πλημμύρισαν με κόσμο και μουσική.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας σε μια προσπάθεια τόνωσης του αγοραστικού κλίματος, άλλα και της διάθεσης των δημοτών,σε συνεργασία με τον δήμο και τη ΔΗΚΕΠΑ, στο πλαίσιο του Black Friday, διοργάνωσε με επιτυχία σειρά δράσεων με μουσική, δρώμενα και εκπλήξεις για τους καταναλωτές.

BLACK FRIDAY

Μικροί και μεγάλοι σε ρυθμούς «Black Friday»

Την Παρασκευή οι κεντρικοί δρόμοι του Αιγίου πλημμύρισαν με κόσμο και μουσική ενώ μοιράστηκαν και μπαλόνια στα μικρά παιδιά. Στις οδούς Πετμεζά και Κλεομένους Οικονόμου στήθηκε μια μικρή γιορτή με τους μικρούς φίλους να συρρέουν ενθουσιασμένοι στον πεζόδρομο για να πάρουν μέρος στην κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών που έγινε σε συνεργασία με το Δημιουργικό εργαστήρι και την εικαστικό Μαργαρίτα Γούτου.

Αυτό όμως που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και συμβαίνει για πρώτη φορά, είναι η πρωτοβουλία του συλλόγου με τα δώρα που θα κληρωθούν μέσω των αποδείξεων αγορών.

BLACK FRIDAY

Μαίρη Χρονοπούλου, Στάθης Θεοδωρακόπουλος, Γιώργος Γκιώνης, Δημήτρης Ντερντές

Πιο συγκεκριμένα με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από οποιοδήποτε κατάστημα της αγοράς, οι καταναλωτές μπορούν να στείλουν  την απόδειξη της αγοράς του στον Εμπορικό Σύλλογο, μπαίνοντας έτσι σε μια μεγάλη κλήρωση με πλούσια δώρα.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Περδίκης

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments