Αίγιο: Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών του Συλλόγου Γονέων 2ου Γυμνασίου – ΦΩΤΟ
Το σεμινάριο υλοποιήθηκε από πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑΑ) και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ERC – European Resuscitation Council).
Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αιγίου, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στο χώρο του σχολείου, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, το οποίο υλοποιήθηκε από πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΕΕΚΑΑ) και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ERC – European Resuscitation Council).

Γονείς και εκπαιδευτικοί του σχολείου αλλά και άλλοι ενδιαφερόμενοι συμμετείχαν στο πραγματικά χρήσιμο σεμινάριο, άκουσαν με προσοχή τα όσα ειπώθηκαν, έκαναν εξάσκηση σε βασικές κινήσεις παροχής πρώτης βοήθειας, απεύθυναν ερωτήσεις και αντάλλαξαν απόψεις.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές Δεληγάκη Απόστολο, Λεβέντη Χαράλαμπο, Σαλαμούρα Μαρία, Ξανθίππη Φουλίδου και Αργυρώ Χριστοδουλοπούλου για την εθελοντική παρουσία τους και τα όσα πολύτιμα και χρήσιμα είπαν, όλους τους συμμετέχοντες που με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν το σεμινάριο και τον υποδιευθυντή του σχολείου κ. Μπαρδούτσο για την βοήθεια του.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης του σεμιναρίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Update μπλόκαρε αγορασμένα Microsoft Office 2021 και σταμάτησαν να λειτουργουν Word και Excel
Πώς να αντιμετωπίσετε τη μεσημεριανή εξάντληση χωρίς επιπλέον καφέ
Αιμίλιος Χειλάκης: Δεν θεωρώ ότι είμαι ούτε ο καλύτερος αλλά ούτε και ο χειρότερος ηθοποιός
Η Meta παρουσίασε νέο AI που δοκιμάζει τα ρούχα σας και προτείνει τι να φορέσετε
Πώς να προπαραγγείλετε τα έξυπνα γυαλιά Xreal Aura με Android XR
