Αίγιο: Στην άσκηση της Πυροσβεστικής ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάμπης Παπαδόπουλος

«Πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια, για την ετοιμότητα που την αποδεικνύουν καθημερινά στην πράξη σε μικρά και σε μεγάλα συμβάντα για την περιοχή» σημειώνει μεταξύ άλλων.

άσκηση

Μετά από προσωπική πρόσκληση που έλαβε από την Πυροσβεστική υπηρεσία Αιγίου, ο πρόεδρος του του Εμπορικού Εισαγωγικού και Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιάλειας Λάμπης Παπαδόπουλος παρακολούθησε το πρωί της Τετάρτης την άσκηση, στο πλαίσιο της καλύτερης επιχειρησιακής ετοιμότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αιγίου και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ακράτας.

Όπως σημειώνει ο ίδιος: «Πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια, για την ετοιμότητα που την αποδεικνύουν καθημερινά στην πράξη σε μικρά και σε μεγάλα συμβάντα για την περιοχή .

Αξίζει να θυμηθούμε, πέρυσι το καλοκαίρι, μετά από μια ηρεμία κάποιων χρόνων, τις καταστροφικές φωτιές σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην περιοχή μας, πού το πυροσβεστικό σώμα υπερέβαλε εαυτόν για να διασφαλίσει πρώτα απ’ όλα τις ανθρώπινες ζωές και μετά τις περιουσίες μας.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αυταπάρνηση το δύσκολο έργο τους.

άσκηση

Ως πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας δηλώνω πως πάντα θα είμαστε στο πλευρό τους, όποτε και όπου χρειαστούν.

Άλλωστε το αποδείξαμε και το περασμένο καλοκαίρι όπου βρεθήκαμε στο κέντρο των πυρκαγιών και προσφέραμε είδη πρώτης ανάγκης στην Εύβοια και στην Ηλεία αλλά και πριν δύο χρόνια, στην αρχή της πανδημίας που προσφέραμε μάσκες στα σώματα ασφαλείας.

Ευχή όλων να μην συμβαίνουν τέτοια γεγονότα αλλά και όταν συμβαίνουν είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως πολλά μπορούν να αποφευχθούν με τον κατάλληλο εξοπλισμό και την οργάνωση που απαιτούν οι καταστάσεις κινδύνου».

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop